Hjemmelaget Shed planer

December 29

Hjemmelaget Shed planer

Kaster er nyttig strukturer å bygge bak huset for å lagre elementer du ikke har plass til eller vil i hjemlandet i tillegg til et sted for hagearbeid verktøy og plen utstyr. Bygge disse kaster kan inngås, men kan også gjøres på egenhånd.

Velg en plassering

Finn skjulet kort avstand fra hjemmet så det kan enkelt nås, men ikke for tett. Det er en separat struktur som et eget formål fra der du bor. Derfor er det best hvis den er i hjørnet på hagen din som langt fra huset som mulig. Konstruere det på nivå bakken, som noen struktur, med et solid grunnlag som ikke vil bryte ned, flytte eller falle fra hverandre over tid.

Detaljer om strukturen

Bygg skjulet på en bestemt måte, så det er rimelig når det gjelder konstruksjon ennå gir enkel tilgang når de flytter varer og og ut. Bygge to dører foran som åpnes bredt nok til å bringe i hagearbeid verktøy og tunet utstyr samt noen kasser eller bokser du planlegger lagring i skjulet selv. Kontroller at de andre tre sidene er solide vegger, hvilke kanne oppbacking hyller eller elementer som henger på dem. Legge til et par vinduer til disse veggene hvis mulig, som vil tillate lys i og holde kaste blir altfor dank og muggen.

Ramper

Bygge ramper ved inngangen til disse røyter slik at gressklippere eller tamponger du bruker å flytte tunge gjenstander du lagrer er lett å rulle i. Sikre rampene på en gradvis skråningen av gården slik at transport elementer eller utstyrsenheter ut ikke altfor bratt og vanskelig. Knytte noen form for veigrep til disse ramper slik at de ikke bli glatt når de får våt. Installere barer langs sidene er også en god idé for ekstra sikkerhet når du går inn og ut av skjulet.