Hjemmelaget Roach kontroll

July 10

En mort infestation i hjemmet er ekkelt og noen ganger vanskelig å bli kvitt. Disse skadedyr kan bringe sykdom og bakterier i hjemmet og være en forlegenhet hvis de vil dukke opp på din sosiale sammenkomster. Ansette en profesjonell exterminator er sannsynligvis den beste måten å bli kvitt hjemme på en stor infestation, men det er noen enkel hjemmelaget rettsmidler for å kontrollere og hindre kakerlakker blir en ordensforstyrrelser.

Hjemmelaget Repellant

Noen av ingrediensene for denne hjemmelagde repellant lyden appetittlig å Human, men kakerlakker har en annen mening og vil unngå områder du behandler.

Knuse et fedd hvitløk, grovt hogge en løk og legge til en spiseskje av cayenne pepper i en quart vann i en sprayflaske. Etter hjem-remedy.org, bør du la ingredienser suge i en time. Legge til en spiseskje av flytende parabolen vask såpe i løsningen og rist godt for å blande. Finne områdene langs baseboards og skap der kakerlakker har blitt sett og spray løsningen rundt for å holde kakerlakker går tilbake til scenen. Dette spray er trygt for de fleste overflater, men vær forsiktig med å få blandingen i øynene fordi såpe og pepper vil være ekstremt irriterende.

Hjemmelaget Roach motell

For å gjøre en effektiv felle roach at hjelp du kontrollere kakerlakker hjemme bruker følgende oppskrift.

Bland en halvkilo natriumborat (boraks) med tre pounds av pulverisert sukker og en unse kakao pulver og salt. Denne blandingen skal helles i plastflasker (halvfulle) og avsluttes med et lokk. Dytte et par hull i sidene av flasken over nivået på blandingen og lokket. Bruke en boks cutter (Exacto kniv) gjøre kutt om en halv tomme lang på høyre, venstre, øvre og nedre side av hullene i flasken (kutt kobles til hullet og danner et kors). Bruker fingrene, bruke lett trykk cut plast for å lage en åpning med en tommers bred. Dette vil tillate kan kakerlakker å utføre kravlesøk i, men de vil ikke kunne komme ut, ifølge Allpestco.com.

Sett din hjemmelaget mort moteller i områder der kakerlakker tendens til å bli oppdaget. Blandingen blir giftig å kakerlakker og du vil kunne sjekke tilbake alle dagene for å se resultatene. Ta lokket av og avhende innholdet når fellen er full og vaske ut med varmt vann. Legge til løsningen tilbake i flasken, re-cap og angi feller igjen.

Drepe kontakt

Et alternativ til sammenklemmingen kakerlakker med din sko, kan du blande en løsning av flytende såpe og vann å spray på kakerlakker som vil drepe dem raskt. Kakerlakker puste gjennom huden og såpe vil hindre dem fra å få luft hvis du gir dem en god soaking.

Holde det rent

Den beste måten å kontrollere en mort infestation er ikke å få en, og holde retter vasket, avhending av søppel tømmes, søppel tatt ut og tellere gratis smuler og søl vil gå en lang vei å sikre kakerlakker vil holde avstand.