Hjemmelaget rettsmidler for å kvitte seg med marihøner

January 16

Hjemmelaget rettsmidler for å kvitte seg med marihøner

Marihøner finner veien til hager for mat og hjem for varme om vinteren. Når de kommer ut av dvalemodus, kan de invadere ditt hjem. Men kan du lage din egen insektmidler som kan frastøte marihøner. Ingrediensene er trygt å bruke på de fleste planter, men vil du teste på et iøynefallende området først.

Pyrethrin Spray

Hvis du har pyrethrin tusenfryd i hagen din, plukke dem når de er i full blomst å bruke som en hjemmelaget ladybug middel. Henge blomstrer tørke i et mørkt og kaldt rom. Når de er helt tørr, grind blomstrer i pulver med en morter. Tilsett vann og noen dråper flytende såpe. Du må kanskje teste løsningen på ladybugs å avgjøre hvor mye vann til. Hvis ladybugs vedvarer etter du spray, må løsningen igjen med mindre vann. Holde løsningen i en tett forseglet, glass container.

Hvitløk og Mineral olje Spray

Legge til 3 unser hakket hvitløk 2 ss. mineralolje. La den hvitløk nyte i 24 timer. Legg til en pint vann langsomt mineralolje og hvitløk blanding. Hell i 1/4 av en unse flytende såpe. Bland ingrediensene godt. Hell væsken i en glassbeholder, bruke en sil for å fange hakket hvitløk. Bland i en sprayflaske 1 ss. av løsningen på en pint av vann. Spray det på planter der du har sett marihøner. Du kan teste en plass på ett blad før du ned hele anlegget.

Marigolds

Marihøner liker ikke lukten av marigolds. Plante noen busker rundt hjemme å frastøte bugs. For å lage en spray for innendørs bruk, nyt en kopp eller to med blader av anlegget i vann over natten. Fjern bladene med en sil, legge 2-4 kopper vann og nondetergent såpe. Gressløk, liten lur og feverfew planter kan erstatte marigolds.

Krydder

Noen krydder kan sprinkled hvor du se ladybugs å avskrekke dem fra hjemmet eller hagen. Paprika, pepper, dill og ingefær kan sprinkled på og rundt planter. De alle inneholder capsaicin, som er kjent for å holde insekter i sjakk.