Hjemmelaget rensemiddel for polering messing

May 8

Hjemmelaget rensemiddel for polering messing

Messing kamper kan legge til glans og raffinement til ditt innredning, krever gull-tonet metal også mye vedlikehold. Over tid oppretter slitasje en disig lag kjent som flekket over overflaten av messing. Rensemetoder for kobber avhengig finish som er brukt, og mange ganger og tørke alene kan ikke gjøre unna med denne dis. Messing-spesifikke rengjøringsmidler kan bli kostbar og vil skade noen typer messing, men du kan finne noen rengjøringsmidler i hjemmet du anløpe.

Lakkert messing

Lakkert messing er metall beskyttet av et tynt beskyttende lag, ligner på en uretan finish på tre. Mange profesjonelle rengjøringsmidler, selv om de er beregnet for bruk på messing, vil ripe eller stripe lakk finish. Lakkert messing, anløpe sitter på overflaten av den beskyttende belegget og derfor trenge ikke messing selv. For denne typen messing, bare fukt en myk fille eller klut (eller selv en gammel stykke flanell stoff) i varm---ikke hot---vann. Gni på overflaten med en fuktig klut til anløpe forsvinner, og tørr med en separat myk klut.

Ikke-lakkert messing

På ikke-lakkert messing, har anløpe trengt inn i overflaten av messing. Derfor må du sterkere rengjøring pulver enn vann alene. Overraskende, kombinere det flere husholdningsartikler akkurat den rette mengden av syreholdig og grunnleggende materialer til å kle flekket uten flekker eller pitting messing. Disse inkluderer Worcestershire saus, Tabascosaus og ketchup. For to første, bare dempe din klut i materialet, og gni bort anløpe; Skyll overflaten med en klut fuktet i rent vann, og tørk med en tredje fille. For ketchup, ketchup fordelt på overflaten, og la dem tørke helt på messing. Når det er tørt, tørke av resten med en fuktig klut og buff det tørre med en separat.

Hjemmelaget blanding

Hvis du ikke har noen av sauser som inneholder Sure/grunnleggende kombinasjon som slag anløpe, opprette en egen. Bland 1 tsp. for bordsalt i 1/2 kopp hvit eddik, og legge nok mel for å lage en lime som ikke dryppe, men er lett spreadable. Dekker overflaten med lim, og la dem tørke i 10 minutter; Skyll og tørk overflaten. En enkel blanding av to deler eddik til en del vann også nok til å gi surheten måtte spise bort på flekket uten å skade messing. For flytende blandingen, men må du ta messing brikkene og suge dem i minst to timer, så bruk væsken hvis du kan fjerne brikkene og lim hvis du ikke kan.

Andre Tips

Aldri skrubbe bruk rengjøringsmidler, som tøff-bust børster eller stålull, på messing overflaten, uansett hvor ille anløpe. Disse rengjøringsmidler vil ripe messing overflaten og potensielt ødelegge din innslag. Hvis fille alene ikke å, bruke en myk-bust tannbørste; Du kan ikke bruke penselen igjen når du bruker den til å rydde din messing.