Hjemmelaget rengjøringsmidler med Tea Tree olje

June 15

Tea tree olje har hatt mange bruksområder i smerte lindring, anti-bakteriell og antibiotika behandlinger i århundrer. Sykehus har brukt tea tree olje spray ned områder å kontrollere MRSA staph infeksjoner og andre anti-bakterielle bruker. Det er effektivt for husholdning rengjøring enten som et desinfeksjonsmiddel, mold killer eller drepe infeksjoner som kan spres.

Sjampo

Legge 10 dråper tea tree olje til sjampo hjelper kontroll flass. Det vil også holde lus angrep på bay. Dette fungerer også på din pets å hjelpe kontroll loppene.

Plantevernmidler

Tørke ned tellere og skap med en blanding av 20 dråper tea tree olje i 2 kopper vann å eliminere skadedyr. Sette fire eller fem dråper tea tree olje i støvsuger å drepe støv mites.

Air Freshener

Opprette air freshener ved å blande 2 ss tea tree olje med 2 kopper vann i en sprayflaske. Denne blandingen kan også brukes som en generell renere, fugemasse spray å drepe mold, muggen mold remover og husholdningenes antiseptisk spray når noen har vomited eller vært syk med en kald eller influensa. Dette fungerer også for å drepe sopp på planter hvis brukt med måte.

Klesvask

Tea tree olje er en god måte å desinfisere Klesvask. Blanding legge ½ til 1 teskje av tea tree olje til vaskesyklusen for håndklær og andre stoffer som er utsatt for mold.

Pet lukt

Blanding 4 ss av tea tree olje med 1 kopp vann og sprøyting fornærmende området fjerner pet lukt.