Hjemmelaget rengjøringsmiddel for vegger

November 29

Hjemmelaget rensning løsninger er rimelig fordi de fleste av ingrediensene som finnes i kjøkkenskapet. Bruker en hjemmelaget rengjøringsmiddel kan du unngå sterke kjemikalier funnet i kommersielle produkter og er mer miljøvennlig. Et eksempel på en naturlig ingrediens er eddik. Dette er en god renere og deodorizer; det skjærer fett og dreper mold. Selv om ingrediensene i hjemmelaget rensning løsninger er naturlig, kan du beskytte hendene ved iført gummihansker. Sørg for at rommet du arbeider i har god ventilasjon å minimere virkningene av noen røyk.

All-urpose renere

De generelle veggen rengjøring bruk universalrengjøringsmidler. Kombiner 1/2 kopp ammoniakk, 1/2 kopp hvit eddik og 1/4 kopp natron med 1/2 gallon vann. Hell blandingen i en sprayflaske. Spray veggene og tørke av.

Utvasking pulver

Noen ganger er det et problemområde som ikke kommer rene. Denne situasjonen krever en mer kraftig renere. Bland 1/2 kopp natron med 1/4 kopp hvit eddik. Holde blande før det danner en pasta. Gjelder problemet og la det sitte i 30 minutter. Svamp området ren med friskt vann.

Fett kutte

Fett er vanskelig å fjerne fra vegger, spesielt i kjøkkenet rundt komfyren. Bland 1/4 kopp natron, 2/3 kopp hvit eddik og 3/4 kopp ammoniakk i en gallon beholder. Riste beholderen til blandingen. Legg nok varmt vann for å fylle beholderen. Vask fettete veggene med denne blandingen. Skyll den med rent vann og la tørke.

Tre veggen renere

Vegger kan ødelegges med vanlige metoder for rensing. For å forhindre dette, bland 2 ss hvit eddik med en quart vann. Fukt en myk klut med blandingen og gni veggene fulgte kornet av tre. Polsk tørr med en myk klut.

Mold og mugg Killer

Mold og mugg skjemaer på veggene i fuktige områder som badet hvor dampen fra dusjen gir fuktighet på veggene. For å bekjempe mugg, sett 1 ts boraks, 3 ss hvit eddik og 2 kopper varmtvann i en sprayflaske. Rist godt for å blande. Spray på berørte veggene og la sitte. Ikke skyll av. Løsningen vil fordampe. Rene vegger som vanlig.