Hjemmelaget rengjøringsmiddel for tre dekk

March 3

Hjemmelaget rengjøringsmiddel for tre dekk

Wooden dekk legge til en utendørs levende plass et hjem der venner og familie kan bruke tid sammen mens du nyter utendørs landskapet. Siden dekk er en del av en utendørs plass, blitt de raskt tilsølt gjennom forvitring og andre utendørs elementer. Det er flere dekk-rengjøring løsninger tilgjengelig på oppussing og jernvareforretninger, men disse er vanligvis dyrere enn du er villig til å betale. I stedet, gjør et hjemmelaget rengjøringsmiddel for tre dekk.

Instruksjoner

•Hose av dekk med en hageslange eller bruk en strøm skive med et lavt trykk innstillingen. Bruker et lavt trykk innstillingen forhindrer tre, maling chipping på dekk.

•Fyll en sprayflaske slange vedlegg med oksygen bleke og legge den til i hageslange. Hvis bruker en strøm skive, fylle væske beholderen med 2 kopper oksygen blekemiddel.

•Vaskestasjonen tømmes bunken med slangen og rengjøringsmiddel. Følg korn av skogen, og gjenta til hele dekket har blitt renset. Oksygen blekemiddel vil feilfri og fjerne buildup uten å skade de omkringliggende dyreliv og vegetasjon.

•Rinse dekk med frisk vann for å vaske bort eventuelle gjenværende rester og la luften tørr.