Hjemmelaget rengjøringsmiddel for Glass Cook topper

August 20

Hjemmelaget rengjøringsmiddel for Glass Cook topper

Glass cook topper har en glatt matlaging overflaten, noe som gjør dem lett å feilfri sammenlignet med hevet brenner modellene. Vanligvis kommer de med en spesiell rengjøringsmiddel designet spesielt for de glatt kokk. Mange ganger de er fulle av kjemikalier, men og ende opp ganske kostbar for påfyll. Du trenger ikke å kjøpe dyre butikk-kjøpte kjemiske produkter for å rense glasset cook topp. Det er enkelt å lage din egen hjemmelagde renset det er mye tryggere for miljøet også.

Instruksjoner

•Få kvitt fett glass cook topp flekker ved først å bruke ufortynnet destillert hvit eddik. Bare helle et par dråper på hver flekk, eller dyppe en rengjøringsklut i eddik og sette den over flekker. Hjemmelaget støvsugeren fungere effektivt hvis du ikke først klippe fettet.

•Sprinkle natron over glass topp og arbeid det inn i fet farget områder. Dette fungerer godt etter eddik soaks i ca 5 minutter eller så, ifølge rengjøring vanvidd bloggen. Etter at du tørker bort natron og eddik, opprette nonstreak glass cook toppen renere.

•Dump 2 kopper vann i en sprayflaske. Selvfølgelig kan du bruke en standard glass renere for å kvitte seg med striper, men denne støvsugeren er "grønn" og ikke skadelig for miljøet.

•Mix 6 dråper eterisk olje, 1/4 kopp hvit eddik og en teskje flytende Castilla såpe sammen og fylling i vannet. Enten rør innholdet eller dekke lokket og kraftig riste for å kombinere. Du kan bruke dette på glass cook topper og selv glassvinduer rundt huset.

Tips og advarsler

  • Den beste måten å fjerne kake-opp på mat fra kokk felgen er å bruke en rett kant razor blad.
  • Ikke la mat brenne på glass cook toppen. Det gjør det mye vanskeligere å rengjøre. I stedet tørke opp søl din rett når de oppstår.