Hjemmelaget rengjøringsmiddel for Braun

January 31

Braun, samt andre typer kaffemaskiner, tendens til å bli skitten hyppig bruk. Fukten perlene kan ikke bare føre innsiden av kaffetrakteren å mugg, men det kan også produsere mold som kan gjøre deg syk hvis ingested. For å bøte på dette vanlig problem, kan du opprette et hjemmelaget rengjøringsmiddel for din Braun eller andre merkevare kaffetrakter med felles husholdning ingredienser.

Instruksjoner

•Legg hvit eddik til plast jug. Bruk en engangs vann mugge med lokk.

•Legg saltet å eddik i kannen.

•Legg 4 kopper vann til jug. Vannet kan være destillert vann eller vann. Det spiller ingen rolle om det er varmt eller kaldt.

•Sikker lokket av kannen og rist den kraftig for å spre hjemmelaget rengjøringsmiddel.

Tips og advarsler

  • Hell rengjøringsmiddel direkte i vann reservoaret av din Braun kaffetrakter. Bruk hele beløpet av løsning eller så mye som kan passe i vann reservoaret av kaffetrakteren. Kjør concoction gjennom kaffetrakteren som om du gjør en pott på fresh-kaffe. Kjør eddik vannet gjennom kaffetrakteren et par ganger å sikre i optimal rensing. Kjøre rent vann gjennom kaffetrakteren to ganger etter å hjemmelaget eddik rensemiddel i din Braun kaffetrakter fjerne gjenværende rensemiddel, som er trygt for forbruk og talt ikke toksisk, i tillegg til lukten.