Hjemmelaget rengjøring produktet oppskrifter for Mold

August 23

Husholdningenes mold er ikke bare skjemmende, men kan også være fysisk skadelig. Bli kvitt mold fra hjemme med noen husholdning ingredienser og en liten albue fett. Inspisere høy fuktighet områder som kjøkken og bad regelmessig komme til mold før den kommer til deg. Når du gjør din mold rengjøring trylledrikk, aldri Kombiner klor, ovn rengjøringsmidler, oppvaskmaskin vaskemiddel eller toalettskålen rengjøringsmidler med ammoniakk, lut, rustfjerner eller eddik fordi du kan opprette en giftig gass.

Nontoxic oppskrifter

Holde en nontoxic mold-drapet blanding på side er viktig hvis du bor i et hus kjæledyr eller barn. Bruk en av disse nontoxic kombinasjonene å fjerne mold, mugg og redusere. Økologisk rensing oppskrifter sier at du kan drepe mold direkte ved å spraye den med full-styrke eddik. La eddik stå i noen minutter deretter skrubbe området rent. Opprettholde en mold problemfri eksistens ved å fortynne eddik med 1 kopp vann. Spray i vanlige områder hver uke for å holde formen under kontroll.

Hvis fuktighet er hva som forårsaker problemet, sier organisk rengjøring oppskrifter å holde boller av kattesand i problemområder. Søppel bør absorbere fuktighet, og du trenger bare å erstatte boller ukentlig.

Mold kan også generere muggen lukt. Økologisk rensing oppskrifter sier å eliminere muggen lukt ved å kombinere 1 tsp. tree te olje med 1 kopp vann i en sprayflaske. Spray områdene der mugg lukt finnes og at olje og vann blandingen å trenge gjennom området. Ikke tørk den bort, og gjenta etter behov. Planet Green sier at du kan bruke den samme kombinasjonen for å fjerne mold.

Planet Green legger til at grapefrukt ekstrakt gir en kraftig mold buster. Kombiner 20 dråper av grapefrukt seed ekstrakt med 2 kopper vann i en sprayflaske. Spray direkte på mold og la dem tørke. Ingen skylling eller skrubbing er nødvendig. Ecology Center tyder kombinere eddik og salt i en lim for en nontoxic metode for å fjerne mold.

Kraftig Mold Busters

Hvis metodene snillere, mer skånsom mold fjerning ikke fungerer, ta ut de store kanonene. Oppskrift gullgruve foreslår en kombinasjon av 1 del blekemiddel med 1 del vann i en sprayflaske. Spray direkte på mold, la det sitte i noen minutter og deretter tørke med en ren og fuktig svamp. Du skal kunne se om du trenger å treffe den igjen eller ikke.

Ecology Center har en mold og mugg drapet oppskrift som blander 1/2 kopp boraks med 1 gal. vann. Gjelder berørte området og skrubbe med en nylon skuresvamp. Ikke skyll for det beste resultatet.