Hjemmelaget renere for nei-voks gulv

December 24

Hjemmelaget renere for nei-voks gulv

Hjemmelaget eller "grønn", rengjøringsmidler brukes ofte i stedet for mer giftige produkter som folk blir mer klar over behovet for å beskytte miljøet. Det er hjemmelaget versjoner av noe du trenger å holde huset rent og lukter frisk. Ikke bare kan du gjøre din egen etasje renere for noen cent på dollaren, vil du også gjøre din del for å fremme et sunnere og sikrere miljø.

Fett-skjæring flytende såpe

Du kan fjerne fett og såpe avskum fra no-voks gulv med en blanding av eddik, vask brus og flytende såpe. Denne blandingen er spesielt nyttig for beiset eller sotete gulv trenger skrubbing som vask brus vil redusere arbeidet som kreves for aktiviteten. For å gjøre, bland 1 kopp hvit eddik med 1/4 kopp vasking brus. Legg 1 ss. et olje-basert flytende såpe, som oppvaskmiddel, og Fyll bøtte med 2 gallon varmt vann. Rør til vask brus har oppløst og deretter tørker som vanlig.

Hvit eddik

Opprette en enkel, men kraftig løsning for å tørke og desinfiser no-voks gulvet med. Lenge kan rettsmidler for flekker, eddik, en kraftig desinfiserende, enkelt brukes til å drepe bakterier og fjerne lukt. I tillegg er det trygt for alle vinyl gulv, noe som betyr at du kan bruke denne enkle kombinasjonen for daglig rengjøring. Det også reduserer fett og fjerner mugg. Kombiner 1/2 kopp hvit eddik med 1/2 gallon varmt vann i en stor bøtte. Bruk en svamp mopp på gulvet og ikke skyll. Eddik lukt vil fordampe i mindre enn en time.

Eddik og babyolje

Bruke denne hjemmelagde støvsugeren på no-voks gulvet når du ønsker en ren gulvet med litt glans. Babyolje gir gulvet en polert utseende og er svært mild. For å gjøre, bland 1 kopp hvit eddik og 5 dråper babyolje i 1 gallon varmt vann. Oppskriften kan endres litt tøffere jobber med inkluderingen av 1/4 kopp boraks. Bruk en svamp mopp og påfør blandingen sparsomt linoleum gulvet.

Sitronsaft, eddik og viktige olje

Erstatte kommersiell rensemidler med dette friske-scented for en hyggelig rengjøring; Det er perfekt når du vil en glitrende gulv som lukter så godt som det ser ut. Bland 1 gallon varmtvann, 1 kopp hvit eddik og 1 ss. sitron juice i en bøtte, deretter legge til 20 dråper en vesentlig olje, som peppermynte eller te-tree olje. Rør ingrediensene med en treskje lange håndtak eller andre implementere og mopp som vanlig. Ikke skyll.