Hjemmelaget regn fat

October 6

Regn fat brukes til å samle regnvann over tid fra tak og takrenner, bidrar til å forhindre erosjon og spare deg kostnaden for vanning av hagen din, vaske bilen eller bruker vann utendørs generelt. Mens fullt funksjonell regn fat kan kjøpes, er det like enkelt å lage din egen veldig billig.

Fat

For å lage fat selv, finne en gammel ubrukt tønne eller plast søppelbøtta. Rense det grundig og kontroller at det er ingen lekkasjer i det hvor som helst. Hvis det finnes, lappe dem fullt ut, ellers vil det fungere ikke som en tønne til å holde regn over lang tid. Sikre fat også har en topp feste over det, slik at når det ikke regner, vannet er beskyttet og kan holde deg oppkvikket og insekter som mosquitoes, vil ikke bli bedt om å legge sine egg i det.

Overflyt

Det er viktig å installere overflyt på toppen av regn fat slik at hvis fat blir full, ikke vil det bokstavelig talt overflyt og forårsaker erosjon rundt. Overflyt vil legge til siden på et regn fat og avlede vann som kommer til et visst punkt øverst til en downspout med en ventil som kan strømme inn linjen for hagearbeid slangen. Dette er også nyttig når du bruker regn fat vann til verksted eller hagen.

Muffe og slangen adapter

Legger til en slange adapter og stuss, får du enkel tilgang til vannet inne din regn fat. Bore tre-quarter-tommers hull i toppen og bunnen av tønna. Knytte en stuss nederst ved innpakning det fire til fem ganger i Teflon tape og belegg det i Universal selvklebende caulk slik at det ikke lekker. Sette den inn i bunnen av tønna.

Deretter vri den koblede siden av slangen adapteren inn i hullet på toppen. Må du sørge for at adapteren passer inn i din slangen før du gjør dette; deretter legge ved din slangen til adapter og vente på det å regne.