Hjemmelaget PVC gjerde

August 30

Hjemmelaget PVC gjerde

PVC er en holdbar, lightweight byggemateriale du kan bruke til å gjøre en rekke hjemmelaget strukturer. Drivhus hagemøbler, arbors, anlegget står og gjerder er noen av tingene du kan gjøre med disse allsidige plastrør. Bli med PVC rør sammen for å lage rette linjer og 90-graders vinkler er rask og enkel med kontakter utformet for jobben.

Materialer

Første avgjørelse å ta når du bygger en hjemmelaget PVC gjerde er på størrelsen av PVC-rør som passer best din design. Typisk tre gjerder er laget med gjerdestolper over skinnene; Du kan gjøre det samme med PVC. PVC rør sammen med kontakter. Størrelsen og form av kontaktene måtte gjøre et gjerde avhenger på gjerdet design og størrelsen på rørene. Hvis du velger å bruke stor to-tommers diameter rør for loddrett gjerdestolper og 1,5-tommers diameter rør for vannrett gjerdet skinnene, må korset og T koblinger redusere koblinger for at rørene å passe. Du kan unngå de ekstra arbeid og bekostning av tilføyer å redusere koblinger hvis du gjør gjerdet fra én størrelse PVC-rør.

Planlegge total lengde, høyde og design av PVC gjerdet før listen materialer. Bestem hvor mange vannrette rails hver del av gjerde vil ha slik at du vet hvor mange koblinger til å kjøpe. For å gjøre en del av gjerdet som inkluderer en to-tommers PVC innlegg på hver side med to vannrette gjerdet skinnene, over toppen og en gang i midten, må to kryss kontakter og to T-kontakter. Hvis hver inndeling er fire fot lang og den totale lengden av gjerdet er 20 fot lang, må fem deler. Av de fem seksjonene trenger to innleggene ikke krysser for center rail og T for den øverste skinnen. Slutten innlegg trenger T center skinner og albue kontakter for den øverste skinnen.

Skjæring og koble PVC rør

Den enkleste måten å kutte PVC-rør er med PVC pipe kniv tilgjengelige fra en jernvarehandel. Hacksaws fungerer også, men de er mer arbeidskrevende. Hjemmelaget PVC gjerder krever mange kutt og rør kutteren kan komme til nytte for andre PVC prosjekter.

Bli med PVC rør til kontaktene er en totrinnsprosess. Rør passer inn i kontaktene, så først bruke PVC primer på utsiden av slutten av PVC-rør og på innsiden av koblingen. Primer forbereder PVC godta limet og tar omtrent 10 sekunder for å sette opp. Etter at primeren definerer, spre PVC sement på samme områder og setter røret i kontakten. Hold den materielle stadige i omtrent 15 sekunder å gi sement tid definere.

Bygge den hjemmelagde PVC en gjerdeseksjon samtidig melder kontaktene til rørene å konstruere innlegg. Når du har to innlegg, kan du koble dem sammen med vannrette skinner til slutt delen.