Hjemmelaget orkan skodder

July 9

Hjemmelaget orkan skodder

Orkan skodder er viktige elementer i beskyttelse av et hjem eller bygning under med høy vind og orkaner. Ubeskyttet windows kan lett bli ødelagt ved å fly rusk og et åpent vindu kan tillate vind og vann for å gå inn i bygningen og føre til ytterligere skade; selv kompromiss integriteten til strukturen. Hjemmelaget orkan skodder kan konstrueres i en rekke former og nesten enhver rimelig kompetent person skal kunne opprette brukbare orkan skodder uten profesjonell hjelp.

Vær forberedt

Nøkkelen til å hjemmelaget orkan skodder planlegger før stormer. Mens spikre opp kryssfiner i siste minutt kan fungere, kan bygninger med aluminium ytterkledning bli skadet av forhastet programmer. Rock eller betongvegger føre til unike problemer i at hull må bores inn i fjellet forhånd fordi negler eller skruer ikke fungerer med hardt underlag. Dørene er ofte de vanskeligste åpningene for å dekke og avansert planlegging kan være nødvendig å oppnå en sikker passform.

Siste minutt skodder

Selvfølgelig, er kjører til jernvarehandelen å kjøpe kryssfiner i siste minutt alltid mulig. Klippe bitene av kryssfiner som er litt større enn windows og spikerslag eller skru brikkene på plass vil ofte tjene til å beskytte en bygning i banen til en kraftig storm. Nøkkelen i alle orkan nedleggelse installasjoner er feste beskyttende materialet sikkert og åpningene i en måte som ikke tillater vind å arbeide under overlappende hjørnene av beskyttelse.

Grunnleggende flyttbare skodder

Best rimelig metode for å bygge orkan skodder er å bygge kryssfiner panelene forhånd og alle hullene pre-boret og sikre bolter eller maskinvare lagret der de er raskt tilgjengelig. Fordi orkaner er gjenta hendelser, kan en god hjemmelaget nedleggelse programmet monteres raskt, fjernet når faren er forbi, og deretter lagret i å være klar for neste gang de trengs.

Permanent skodder

Ifølge lukkeren Guide, utgitt i Florida Sun Sentinel avis, er de optimale orkan skoddene de som er alltid montert og hevet eller svingte til side når den ikke er i bruk. Profesjonell installasjon av permanent skodder kan være dyrt, men lukkeren konstruksjon er faktisk ikke så vanskelig. En rimelig energisk amatør skal kunne studere noen profesjonell installasjon og deretter kopiere prosjektet på sin egen hjem eller bygning. Ironisk nok, i Europa, hvor orkaner er nesten ikke-eksisterende, beskyttende utvendig skodder er innebygd i mange boliger som tradisjon og stil.