Hjemmelaget oppskrift for kompakt teppe rengjøringsmidler

January 16

Kompakt teppe rengjøringsmidler gir en praktisk og funksjonell måte å rense tepper i hjemmet eller på kontoret. Disse små, lett transportable enheter lar deg å rense et område av din hjem med letthet. Du kan vanligvis fylle støvsugeren med rent vann eller et rengjøringsmiddel beregnet for bruk i disse enhetene. Kommersielle produkter kan bære en heftig prislapp, opprette måtte slå til en hjemmelaget alternativ som vil rense teppet like godt---uten de høye kostnadene.

Hjemmelaget rengjøringsmiddel

For å gjøre en hjemmelaget rengjøringsmiddel, å legge halv en capful av vaskemiddel til rengjøring beholderen. Avrunde med vann, og teppe som normalt. Ikke bare vil vaskemiddel gi en klesvask-frisk duft til rommet, men det vil også rengjøre effektivt uten etterlot noen rester. Bruk denne blandingen for en allsidig rengjøringsmiddel for kompakt teppet renere; det løses raskt i enheten, etterlot ingen rot.

Hjemmelaget desinfiserende løsning

For et desinfeksjonsmiddel som vil drepe bakterier og bakterier, hell halv kopp hvit eddik i beholderen, så toppen av med vann. Eddik vil fungere som en helt naturlig desinfiserende agent, og du kan trygt bruke utvannet løsningen i et teppe. Rengjør teppet som normalt med kompakt støvsugeren, som vil gjøre det bakterier-free. Du kan oppdage en lys eddik lukt i rommet for en time eller to etter rengjøring, men dette vil raskt forsvinne, forlater rommet frisk og ren.

Hjemmelaget Deodorizing løsning

Deodorizers fungerer perfekt i hjem med pets og barn, der søl og søl kan ofte oppstå. Deodorizers eliminere stygg lukt i tepper, og natron fungerer perfekt for dette formålet. Hell halv kopp natron i beholderen, og avrunde med varmt vann. Varmtvann løses pulverisert bakepulver, etterlot ingen rot når du har fullført rengjøring jobben. Rense tepper som normalt, og du vil umiddelbart fjerne lukt.