Hjemmelaget matlaging ovner

December 13

Hjemmelaget matlaging ovner

I ørkenen er det ikke alltid mulig å starte et bål umiddelbart. Du kan finne bare wet tre, eller har problemer med å få kindling lys. I en situasjon når du trenger å bli varm eller å koke vann travelt, kan hjemmelaget mat komfyr være akkurat det du trenger. Disse liten liten ovner passer i en ryggsekk og veier svært lite. Alkohol-gjennomvåt drivstoff gjør dem lett å lyset, og du kan få dem fra husholdningsartikler. Oppbevar en av disse i utstyret camping, og du vil alltid være klar for villmarka.

Materialer

Reiser lys er avgjørende for camping, betyr ovnen din hjemmelaget mat bør være så liten og lett som mulig. En liten boks, tom mints eller aspirin, fungerer perfekt som en lett, solid beholder for drivstoff kilde.

Drivstoff kilde må også være lett og veldig absorberende. Pearlite potting jord er faktisk ikke jord, men en svært luftig potting medium som kan holde en stor mengde væske. Du må også rubbing alkohol og en mesh skjermen å montere din matlaging ovnen.

Forbereder tinn

Såpevann vaske tinn med varm, og fjerner rester som ellers har en ubehagelig lukt eller gnist når du koker. Lofri kluter eller papir håndkle vil ikke forlate lo bak, ytterligere hindre gnister mens matlaging.

Pakking tinn med pearlite kan ta noen forsøk. Siden pearlite er så luftige, kan du trykke mye det ned i bunnen av tinn. Du kan pakke tinn til toppen, trykker på pearlite ned til gjøre det svært tett.

Montering komfyren

Mesh skjermen om en kvart tomme større enn åpningen av din tinn gir et dekke for å holde pearlite på plass samtidig som du kan suge og tenner. Overflødig mesh bør kaste pent ned rundt kantene av tinn.

Drivstoff er husholdning rensevæske. Du kan bære en flaske rensevæske med deg, men overføre den i en plast presse flasken hindrer søl og lar deg bære litt drivstoff langs.

Bruke komfyren

I naturen tilbyr en stor, flat rock en varme-bevis base for din tinn matlaging ovnen. Mindre steiner rundt tinn å inneholde varmen og gi en scene for kokk Potter eller grilling stativer.

Du bør ikke mer enn om en spiseskje av alkohol væske lys pearlite potting jord. Du kan bruke enten kamper eller en håndholdt lettere for å lyse pearlite gjennom skjermen. Hvis du tenner på pearlite skjermen fjernet, risikerer du alvorlige forbrenninger når du prøver å sette skjermen tilbake.