Hjemmelaget måter å oppløse spindelvev

February 2

Uønskede besøkende i hjemmet kan etterlate spindelvev. Bli kvitt webs kan være skummelt for noen med arachnophobia, og for andre kan det bare være en problemfri. Hvis du noen gang har vandret i et edderkoppnett, vet du hva det er som å prøve å fjerne silke av web og hvordan ekkelt kan det føles. Oppløsning på nettet med en hjemmelaget løsning er en effektiv måte å fjerne den. I motsetning til fjerne webområder med en sopelime, hindrer sprøyting dem med løsningen det stikker til alt. I stedet vil det bare oppløse gang.

Bleike løsning

Blande like deler blekemiddel og vann i en sprayflaske. Riste flasken godt. Spray litt på edderkoppnett. Vent noen minutter for å se om web reagerer på løsningen. Spray mer løsning på Internett hvis det ikke er oppløsning. Tørk bort noen rester og ekstra spray etter web har oppløst.

Eddik og kokos olje løsning

Legg til 1/2-ounce kokos olje til quart av hvit eddik og bland. Hell i en sprayflaske og riste flasken godt før. Kokosolje kan finnes i helse butikker eller kjøpmenn; noen dagligvarebutikker selger kokos olje i snack midtgangen nær popcorn forsyninger eller i delen bakervarer. Olje kan være i solid form, hvor du kan varme opp oljen ved å kjøre flasken under varmt vann å transformere det til flytende form. Spray denne løsningen på nettet og tørk vekk overflødig. Eddik vil fungere som en avskrekkende og hindre edderkopper i retur.

Essensielle oljen løsning

Kombiner 10 dråper sitron olje med 10 dråper lavendelolje. Legg til 1/2-ts oppvaskmiddel og en kopp vann til olje blanding. Overføre til en sprayflaske og rist godt. Denne løsningen er en god spray for webs på utsiden av hjemmet ditt. Må du grundig spray løsning på Internett og området rundt. Olje er en naturlig deterrent vil holde edderkopper bort. Du kan også bruke andre oljer som citrus oljer, peppermynte og citronella.

Programmet

Velg en sprayflaske med en justerbar dyse. Mesteparten av tiden trenger du munnstykket satt til en middels tåke; men er en delikat tåke bra for en liten web i et vindu casing. En "stream" skjerminnstilling blir for kraftig, og ikke dekke mye av området mens du gjør et rot. Vær forsiktig i å få spray på gardiner, møbler og andre stoffer i hjemmet: en god måte å unngå dette er å bruke en paraply. Åpne paraply og holde det opp ned under området du behandler, og det vil ta det overskytende løsningen.