Hjemmelaget mat å drepe frukt fluer

March 6

Hjemmelaget mat å drepe frukt fluer

De pesky lille frukt fluer synes å komme ut av ingenting, enten innendørs eller utendørs, raskt blitt en irriterende ordensforstyrrelser. Frukt fluer tiltrekkes til moden, råtnet og gjæret grønnsaker og frukt, som noen ganger kan bli funnet på kjøkkenbenken eller i avløp, søppel, kompost haug eller hage. I sin korte levetid på om en uke, kan en frukt fly legge hundrevis av egg, øker din infestation dramatisk. Ved første å eliminere den opprinnelige kilden som trakk frukt fluer i miljøet ditt, kan du deretter overtrykke frukt fluer ved interesseskapende dem i en felle med tiltalende mat.

Cider eddik

Cider eddik er veldig fristende å frukt fluer og bruke den til å lokke skadedyr i en felle er effektiv. Sett et par gram av cider eddik i et glass eller glass. Strekke plastfolie over toppen av glasset og sikre den med en strikk. Med en isen hakke, hull et dusin i det strukket plast Bryt. Plass cider eddik fellen der du lagt merke til frukt fluer. Frukt fluer vil gå i fellen gjennom hull å få cider eddik og de vil enten drukne eller bli fanget i glasset, kan ikke avslutte.

Honning

Sødme av honning er vanskelig for frukt fluer å motstå frukt fluer vil bli overholdt klissete stoffet. Coat flere inches av indre sidene i et glass eller krukke med honning. Dekk toppen med plast brytes og fest den med gummistrikk. Dytte en eller to små hull i midten av plast brytes. Dekke den øverste halvdelen av utsiden av glasset med mørkt papir, deretter snu glasset og plassere den på to stykker av tre så det er opp-ned og opphøyet med mindre enn en tomme. Frukt fluer inn invertert glasset for å adgang honning sidene, så bli fast i honning. Frukt fluer som ikke får problemer vil fly opp mot den lysende delen av opp ned glass, så de kan ikke unnslippe og vil til slutt dø.

Gjær

Frukt fluer feed på forfalt, og råtnende mat, men med slik mat som agn for å eliminere skadedyr kan skape mer problemer med lukt, som tegning andre skadedyr og redusere samlet renslighet av området. Vanlige bakervarer gjær er en god løsning å bruke i frukt fly fellen for å trekke skadedyr, ifølge University of Nebraska-Lincoln forlengelsen nettstedet. Gjær gjære, slippe karbondioksid, som frukt fluer ikke kan motstå. Bruk en pint krukke fylt 1/4 til 1/3 full av varmt vann. Legge til en pakke aktivert tørr gjær og 1 ts sukker å aktivere gjær. Som fellen bruker cider eddik, strekke klar plast over åpningen, sikre den med en strikk, og slå små hull i plast, 1/8 tomme eller mindre. Snart frukt fluer vil være gjennomgang i glasset gjennom hullene å spise gjær, men kan ikke finne veien ut igjen. Etter en uke, dumpe ut innholdet i glasset i vasken å eliminere den døde frukt fluer, egg og larver, rennende vann i flere minutter å skylle ut i avløpet. Gjenta gjær felle prosessen om nødvendig.

Øl

Gjæring er Hovedattraksjonen for frukt fluer, som er hva som skjer når mat forfall. Gjæring er også en del av prosessen med å gjøre øl. Bruker samme type frukt fly trap du for mate de flyr cider eddik eller gjær, fyll glasset eller glass 1/4 til 1/3 full med øl. Gjæren i øl og karbondioksid utgitt vil trekke frukt fluer i glasset, hvor de ikke kan unnslippe.