Hjemmelaget kalkfilteret

August 29

Hardhet er en mineral-rike kombinasjon som inneholder kalsium og magnesium. Vaske dine klær i hardt vann kan redusere effektiviteten av din vaskemiddel, gjør din klær vanskeligere å rengjøre helt. Dessuten hardt vann tendens til å forsvinne klær på en raskere hastighet, og forlater din klær følelsen stiv og ubehagelig å ha når tørket. Bruke en kalkfilteret i din vask kan forbedre brukervennligheten som alle din klær er renset. Vann Tøymykneren nøytraliserer effekten av hardt vann, og en hjemmelaget versjon kan opprettes ved hjelp av noen enkle å få materialer.

Instruksjoner

•Bruk en trakt å helle en kopp av boraks, og 2 kopper vasking brus i en gallon beholder. Tilsett vann til denne blandingen til å fylle resten av beholderen, forlater ca ½ tomme på plass øverst. Borax og vask brus kan finnes i Klesvask delen av dagligvarebutikk.

•Mix innholdet i beholderen, fullstendig løse opp pulveret i vannet. Sel beholderen og rist den med en mild opp og ned bevegelse.

•Soften hardt vann ved å legge én kopp med blandingen til hver Last på Klesvask når du regelmessig legge til vaskemiddel. Klipp hvor mye vaskemiddel med halvparten fordi for mye vaskemiddel vil gjøre skyllemiddel ubrukelig.

•Vaskestasjonen tømmes og tørk dine klær som normalt. Tøymykneren skulle forlate klær renere, mykere og frisk lukt. Hvis resultatene ikke er tilfredsstillende, legger 2 kopper tøymykner, og prøv på nytt.