Hjemmelaget innendørs veggen fontener

September 26

Innendørs fontener Legg til atmosfære i et område med beroligende lyder av vann sildret ned en vegg av fliser, stein eller glass. Hjemmelaget veggen fontener er ikke vanskelig å gjøre, men du trenger den riktige materialet slik din innendørs fontene varer i årevis.

Design og materialer

Du kan gjøre en slående hjemmelaget innendørs veggen fontene med marine kryssfiner som er minst 5/8 inches tykke dekket i mosaikk fliser design. Du trenger et reservoar for din fontenen, bygge en boks fra marine kryssfiner du kan linje med plast tjern rutefly sheeting eller velg en planter store nok til å omfatte bredden på fontenen din og minst 18 inches høy. Hvis du velger å bygge din reservoaret, kan du også dekke det med mosaikk flis. Du kan finne keramikk, porselen og glass mosaikkfliser på lokalt håndverk og oppussing butikker, men du kunne kjøpe store mengder til en bedre pris fra online flis leverandører. Thinset mørtel og epoxy grout virker best på veggen vannfontenen; du må også rørlegger er kitt eller silikon limet å forsegle drenering hullet hvis du velger for å bruke en planter for din reservoaret. Velg marine grunning for kryssfiner så din innendørs wall fountain varer lenger. Fontenen pumper er tilgjengelig på din lokallandskapet tilførsel, men du kan finne et større utvalg fra nettbutikker. Kobber eller PVC slangen og kontakter vil kjøre vann fra pumpen til åpningen i vannet, slik at vannet vil falle over forsiden av din mosaikk.

Gjør mosaikk

Tegne design for din mosaikk direkte på primet marine kryssfiner. Husk å prime begge sider av kryssfiner eller tre skjevt. Du trenger også å bore et hull i midten eller på toppen av din kryssfiner hvis du ønsker fontenen å strømme fra ansiktet av mosaikk design. Kontroller at du ikke flis over åpningen. Påfør et tynt lag av thinset til små deler av utformingen, og fylle med fliser. La selvklebende tørr i minst 24 timer før du legger til epoxy grout.

Montering

Du kan knytte mosaikkfliser kryssfinér til veggen med metall parentes som er også knyttet til stenderne i veggen. Du må kjøre røret for vannet opp på baksiden av kryssfiner før du kobler den til veggen. Du kan holde røret på plass med rørlegger er kitt, om nødvendig. Plasser reservoaret direkte under veggen fontenen, og legge røret på pumpen. Plassere pumpen i reservoaret, og fyll den med vann. Du kan legge til dekorative steiner for å kamuflere pumpen hvis du liker.