Hjemmelaget Hydroponics systemet for voksende jordbær

May 7

Hvis du er ny til voksende planter i et system hydroponics, prøve jordbær fordi de pleier å trives i en jord-mindre miljø. Ett system som fungerer for dette anlegget er Flo og fjære systemet. Det er også en av de eldste hydroponic systemene, ifølge EasyHydroponics.com. Det fungerer ved å pumpe en næringsrik løsning fra et reservoar i en plante skuff. En tidtaker regulerer pumpen, og et avløp sikrer systemet ikke fører til overflyt.

Materialer

Samle materialer til å bygge en Flo og fjære system, starter med et reservoar, vann, en plante skuff, rør for både avløpet og "Fyll pipe" og en tidtaker. Kontroller at reservoaret er dekket og laget en plast sollys kan trenge. Når du velger en vannpumpe, kan du finne en som ikke pumpe over høyden må du nå jordbær røttene. Vannpumper er rangert i "hoder." Må du hodet karakteren som er to ganger høyden av hvor du vil at vannet å nå, ifølge Hydroponics.net.

Å gjøre systemet

Finne en lokasjon for reservoaret som har rikelig med sol, som er ideell for voksende jordbær. Lage hull i reservoaret for drainpipe og fyll røret, som vil bli koblet til vannpumpe. Plassere anlegget skuffen på toppen reservoaret forlate hull for drainpipe og fyll røret. Koble vannpumpen i tidsur og sette den å kjøre et par ganger daglig. Når det er klar, legger du til jordbær planter.

Andre hensyn

Vurdere en drypp-systemet hvis du søker en mer komplisert, men bedre regulert - systemet. Flo og fjære systemet er relativt enkelt, men har en tendens til overflyt. Drypp systemet sitter en plante skuff under et system som drypper vann over jordbær planter. Eller vurdere vann kultur systemet, der planter sitte i hull i en Styrofoam anlegget skuff, klemt fast oppå reservoaret. En luften pumpe sitter utenfor reservoaret og pumper luften i reservoaret.