Hjemmelaget hagebruk olje

August 31

Hjemmelaget hagebruk olje

Gjør hagebruk olje hjemme er en sikker og effektiv måte å kontrollere insekter. Hagebruk olje arbeider av kvelende egg av insekter før de blir et problem. Gjør din egen olje hjemme er et alternativ til andre plantevernmidler du kan kjøpe som kan være skadelig for barn, kjæledyr og andre dyr. For å gjøre olje i en lett-å-søke spray, vil du måtte blande olje med vann ved å legge en emulsifying agent.

Instruksjoner

Gjør hjemmelaget hagebruk olje

•Mix en spiseskje med flytende såpe med en kopp cottonseed olje. Du kan også bruke safflower olje, soyaolje eller vegetabilsk olje som et alternativ til cottonseed olje.

•Mix 1½ spiseskjeer olje blandingen for hver en kopp vann. Bruke en sprayflaske for din hagebruk olje vil gjøre søknadsprosessen enkel.

• Rist blandingen godt og gjelder infiserte planter. Gjelde hagebruk olje sovende månedene grener, blader og røtter av anlegget. Dette vil hjelpe kontroll insekter før varme sommeren. Du kan også bruke olje i løpet av våren og sommeren måneder å redusere insekter ved å kontrollere andre faser i insekter liv.