Hjemmelaget grøft Witch

March 30

Hjemmelaget grøft Witch

En grøft Witch er et kraftig plenen verktøy. En miniatyr Traktorgravere, det er designet for å flytte smuss, skjære grøfter og kan også hjelpe klasse patio områder. Hvis du ønsker en av disse verktøyene, men tenker på å bygge det selv, er det et par måter å gjøre dette. Hvis du har riktig kunnskap og ferdigheter, høykvalitets metallarbeid verktøy, kan du bli vellykket. Prosjektet omfatter sveising, og bruk av hydrauliske motorer og stempler.

Design

Design din hjemmelaget grøft Witch basert på hva du trenger verktøyet å gjøre. Hvis grøft-grave din primære bekymring, bygge armen og bøtte som passer denne oppgaven. Hvis du vil håndtere mer enn ett prosjekt, må du utforme en justerbar hodet eller vedlegg for verktøyet. Vurdere dine begrensninger. Tid og budsjetter kan påvirke utformingen av din DIY grøft Witch. Hvis du ikke har riktig materiale til å bygge det du har laget, må du gå tilbake til tegnebrettet uansett. Så tenke fremover og planlegge utformingen med dette i tankene.

Starte prosjektet

Når utformingen er fullført, er det tid for å starte prosjektet. Den første tingen å gjøre er få alle materialer i rekkefølge. Stål for å dikte armer og base for maskinen må innhentes. Deretter må den hydrauliske motorer og stempler befinne seg. Dette kan være kjøpt gjennom en spesialist maskin butikk, egendefinerte maskin byggmester eller fant en historien. Gjøre bruk av komponenter fra eksisterende maskiner som mulig, som dette vil kutte ned på din fabrikasjon. Stempler er presisjon-konstruert objekter, og de vil være svært vanskelig å bygge. Kle dem fra gamle Traktorgravere, Bobcats og trespalter.

Montering

Montering verktøyet er det siste trinnet. Armene på maskinen kan sveises med en MIG sveiser fra 1/2-inch stål sheeting. Store stål rør er et annet alternativ for maskinen armene. Bygge hengslene fra solid stålplater kuttet med en metall så eller bruke hengsler fra en annen maskin. Sveise dem til våpen med MIG sveiseren. Deretter installere hydraulikken til våpen og sikre de er montert til solid stålplater. Dette er også sveiset på plass med en MIG sveiser.