Hjemmelaget gresskar plantevernmidler for bladlus

June 4

Bladlus er en vanlig plage som ofte infisere og skade gresskar planter, spesielt for hjem gartnere. Gresskar er en vining grønnsak, hvis bred forlater ofte nær bakken, noe som gjør dem spesielt utsatt for bladlus infestations. Hjemmelaget rettsmidler for bladlus er både effektiv og lommeboka vennlig.

Dish Soap Spray

Bland sammen 2 tsp. av mild parabol eller Klesvask såpe med en liter størrelse sprayflaske med vann. Spray bladlus med blandingen regelmessig. Dish såpe vil vaske voksaktig og klissete belegget utskilles av bladlus og vil føre dem til å tørke og dø. Denne metoden skade ikke gresskar anlegget.

Vann

Vask av bladlus med en spray av vann. Direkte spray bladlus klynger på undersiden av bladene med en strålen av vann fra en hageslange. Presset av vannspray vil hjelpe løsne bladlus fra undersiden av bladene. Kontroller at forskyves bladlus ikke er sprayet på andre blader av gresskar planten. Forskyves bladlus er vanligvis ikke tilbake til bladet eller anlegget.

Tomat blad Spray

Tomater er del av søtvier familien, og bladene er svært giftige, som de inneholder alkaloider. Når fortynnet, alkaloidet i tomat blader blir ufarlig for planter og folk, men de fortsatt giftig for bladlus. Bratt 1 til 2 kopper hakket tomat blader i 2-3 kopper vann over natten. Sil ut bladene og sette blandingen i en sprayflaske. Spray bladlus ukentlig med tomat blad spray til infestation har forsvunnet.

Olje Spray

Foreta en hjemmelaget olje spray løsning ved å blande sammen en til tre deler, olje til vann. Bruk vegetabilsk olje med lunkent vann. Legg i et par dråper oppvaskmiddel. Riste blandingen godt før sprøyting på bladlus. Denne blandingen vil tette luftveiene av bladlus, forårsaker dem til å dø. Denne løsningen er ikke skadelig for planter eller folk, men du bør vaske frukt godt før konsum. Ikke bruk olje spray på svært solfylte dager oljen kan konsentrere seg og forstørre solen, forårsaker skade til gresskar anlegget.