Hjemmelaget gnager feller

July 22

Gnagere er et problem i mange husholdninger. Når været blir kaldt eller mat blir knappe, synes gnagere å vite at å gå inn i hjemmet ditt er hvor de finner mat og husly. Bli kvitt disse skadedyr fra hjemmet på en human måte ved å bygge en felle kan være billig og enkel. Når du bruker en av disse gjør det selv gnager feller vil du bli overrasket over hvor lett det er å bli kvitt hjemme av disse skadedyr.

Instruksjoner

Gjør en hjemmelaget gnager felle

•Still bøtte i området gnager problemet. Lene papp mot bøtte som en rampe for gnagere. Kaste den på siden og plasser den nivå over den øverste kanten av bøtta. Tape papp til bøtte slik at det ikke faller.

•Falsing en flat bunn i toalettpapir røret for å opprette en liten tunnel som vil sitte på sin egen uten å rulle.

•Plasser flat toalettpapir røret på den øvre kanten av papp rampen som fører til bøtte. Legg et stykke av sprakk med peanut smøret i røret på kanten som henger av papp og Dingle røret aldri så forsiktig slik at en gnager går for agnet tip vekten av røret i bøtte.

•La fellen overnatting eller mens du er borte på dagtid. Når gnagere går for agn, det vil falle i bøtte og bli fanget. Når du har fanget en gnager, ta det langt i bøtte og slipp den. Dette er human og vil holde gnagere finner sin vei tilbake til ditt hjem.