Hjemmelaget glassfiber dusj renere

October 22

Hjemmelaget glassfiber dusj renere

Fiberglas dusj, spesielt innstikk, er vanlig i nyere boliger og remodels. Du må være forsiktig for å unngå slipende rensemidler som bunnen Fiberglas og imbed skitt men fortsatt fjerne hard flekker og såpe avskum. Kjemiske rengjøringsmidler på markedet Rengjør effektivt glassfiber dusj uten å skrape, men de inneholder etsende kjemikalier som flekken klær, har en lukt og brenne huden og øynene. Heldigvis, det er helt trygt ingredienser i ditt eget hjem som kan brukes som en effektiv hjemmelaget dusj renere som ikke vil ripe.

Natron

Natron fungerer som en renere som leter bort uten å skrape og skyllinger bort rense. Hell den direkte på en svamp og skure hard flekker eller fortynne 4 ss. i en quart vann for generell rengjøring.

Hydrogenperoksid

For virkelig tøffe flekker, kombinere hydrogenperoksid med kremen av tartar på en myk tannbørste eller svamp og skrubb. Vent et minutt eller to før du skrubbe. Du kan også prøve peroxide med baking soda hvis du ikke har kremen av tartar.

Eddik

Full-styrke eddik fungerer bra på en svamp eller en sprayflaske å fjerne alle mugg og såpe avskum. Hell eller spray den på noen moldy caulked området. Vente før skrubbing med bakervarer brus på en svamp eller en tannbørste.

Duftende renere

For noe duftende at desinfiserer og en bit sudsy, blanding en kopp natron med halv kopp flytende Castilla såpe og fem til 10 dråper av lavendel, rosmarin eller te tree essensielle oljen. Du kan finne Castilla såpe og viktige olje på noen helsekost butikk; oljer har naturlige antibiotiske egenskaper. Legg bakepulver i en bolle og legge såpe i sakte mens. Når det ligner frosting, rør i oljen. Denne blandingen holder for til en år hvis de oppbevares i en lufttett krukke.