Hjemmelaget Garden Rosaries

February 20

Hagen kan virke som en uortodoks ressurs for rosenkransen-making forsyninger, men blomster og rosaries går hånd i hånd. Faktisk mange tidlige rosaries ble laget med perler laget av faktiske roseblader, og de ga ut en utsøkt duft når håndteres. Du kan gjøre en meningsfull hjemmelaget rosenkransen bruker perler laget av kronbladene på roser eller andre blomster i hagen din.

Samle kronbladene

Samle blomst petals du vil slå inn rosary perler. Roseblader anbefales sterkt, som roser er blomsten tradisjonelt forbundet med rosaries, og de produserer mest forutsigbar resultatet når du gjør perler. Bruke petals av samme farge for å gjøre hver gruppe med rosary perler.

Gjøre en masse

Bruk en kniv eller food prosessor for å hogge kronbladene veldig fint. Plasser kronbladene i en kjele, og Legg nok vann til å dekke vidt. Småkoke kronbladene for en time, men ikke tillater dem å koke. La dem sitte og bratte i potten. Gjøre dette en gang om dagen i tre dager å oppmuntre kronbladene å bli en myk masse. For å unngå masse tørker ut, Legg mer vann etter behov.

Skjemaet perler

Form massen til rosary perler med fingrene. Gjøre dem større enn du ønsker, som perler vil krype til halvparten av opprinnelig størrelse som de tørre.

Tørr perler

Spredt perler på papirhåndklær for å tørke i ca en dag, kanskje mer eller mindre tid avhengig av fuktighet i miljøet. Når perlene er delvis, men ikke helt tørr, string dem på en lengde av wire. Perlene skal være tørr nok til å tåle piercing uten å bryte men våt nok til å pierce. Suspendere ledningen i begge ender fra en kleshenger i et kjølig skap, og la perlene tørke helt.

Opprette en rosenkrans

Streng din ferdige rosary perler på beading tråden, eller legge dem til kjede med fine smykker wire. For å gjøre en tradisjonell katolske rosenkransen, inkluderer fem sett av ti perler, og inkluderer en rosenkransen sentrum samt et kryss eller krusifiks. Få beading tråden, kjede, smykker wire, en rosenkransen-senter og et kors fra en smykker eller håndverket forsyning butikken.