Hjemmelaget galvanisert dammen

April 7

Hjemmelaget galvanisert dammen

Galvanisert stål er stål som har vært belagt i sink. Sink er et potensielt giftig metall for fisk og virvelløse dyr, og som sådan, du må coat en hjemmelaget galvanisert dam før fylle den med vann. Galvanisert stål vil ikke rust, så hvis det er forseglet riktig, kan det gjøre en utmerket stive form for en hjemmelaget dam.

Instruksjoner

•Linje galvanisert stål bassenget eller potten med tjern rutefly å hindre vannet fra å komme i kontakt med galvanisert eller zinc-belagt, stålet. Sink kan være en farlig metall for fisk, og kan også skade noen vannplanter. Bruke en stor nok en vinyl dam rutefly line hele galvanisert stål beholderen, og overlapper over kanten av beholderen 2 til 3 inches.

•Clamp rutefly til den galvanisert stål beholderen leppe fjærklemmene eller en lengde på tauverk pakket rundt omkretsen av beholderen i å holde overlappende duken mot ytre veggen av beholderen.

•Fyll din foret galvanisert stål container med vann. Bruk filtrert vann, eller vann tatt fra en regn fat, hvis du har tenkt å plassere fisk i dammen. Fisk kan være svært følsomme for klor, så bruke vann kilder ikke klor er ideelt. Hvis du må bruke kommunale klorvann, kjøpe dechlorinating behandling fra en dam forsyning butikken.

•Plasser tjern pumpe i midten av galvanisert stål dammen. For å holde alger og insekter på et minimum, og skaffe oksygen for noen fisk du holde tjern, må du bruke en pumpe. Angi nedsenkbare dammen pumpe opp med en liten fontene stuss at spray vann tilbake i til dammen. Dette vil holde vannet sykling, hindre akkumulering av alger mens økende mengden oppløst oksygen i vannet.

•Plasser din akvatiske planter og fisk i dammen. Mer planter kan du dekke overflaten av dammen med, jo mindre av en alger problem du har. Når du kjøper fisk, be om bestemt plass for arten du har valgt. Noen arter krever så mye som 10 gallon per tomme av fisk, betyr hvis du kjøpte tre 2-tommers fisk, må du ha en dam som var minst 60 gallons.

Tips og advarsler

  • Holde tjern skyggelagt. Mindre sollyset faller på vannet, mindre algene du vil ha.