Hjemmelaget foss Weir

September 15

Hjemmelaget foss Weir

Foss demninger er små enheter som oppretter veldig realistisk små fosser i bassenger, dammer og hager. Demninger er god måte å bygge fosser, men de kan være dyrt, med enkelte modeller priset $200 eller mer, eller inkludert i ambitiously priset foss kits. Imidlertid kan en hjemmelaget weir konstrueres for ca $20 i materialer kostnader.

Betraktninger

Før montering materiale å bygge weir, gi noen tenkte til sluttproduktet fossen ønsker du å bygge. Som med alle vann-funksjonen, plasseringen er viktig - flere vantage poeng fra som fossen kan sett, jo bedre.

Med hensyn til balanse, eksperter anbefaler vedta en "1/3-1/3-1/3"-prinsippet når du utformer fosser: viet en tredjedel av vann til rock, en tredje til vegetasjon og en tredje til faktiske vannet. Når det gjelder praktisk vurdering, kan du huske på at du vil trenge tilgang til en elektrisk kilde til å drive pumpen.

Å vite nøyaktig hva slags fossen du ser bygningen vil hjelpe umåtelig å få sluttresultatet du ønsker.

Materialer som trengs

De sentrale elementene å bygge en hjemmelaget foss weir inkluderer en pumpe, slange og materialer for å bygge et vannreservoar. Alt materiale skal være tilgjengelig fra hjem og hage sentre eller akvatiske spesialforretninger.

Materiale omfatter for vann kurset preformed liners, fleksibel liners, betong, stein eller leire. Liners er lettest å installere, men vil blåse opp prisen på foss prosjektet. betong, stein og leire krever mer innsats, men tilbyr også mer fleksibilitet i forhold til form og dybde. Uansett materialet velger du, det må danne et vanntett beholder for å fange opp vannet som faller.

Bygge Weir

Når vann mottaket er bygd, plassere nedsenkbare fossen og filter pumpen i holderen og koble den plug-enden til en stikkontakt. (Vær sikker på pumpen er utstyrt med en sikkerhetsbryter for bakken feil interrupter [GFI].) Dette vil fungere som weir; Plasser weir på en stor "spillway stein" tippet litt fremover. Fest slangen weir bruker en adapter.

Fest fleksible slangen til den andre enden av pumpen, hvor vann blir fjernet fra mottaket. Fest slangen så det er så diskret som mulig, bak eller inne i objekter eller stein fossen vil overlappe over. Den mindre merkbare rørene, jo mer realistisk fossen. Sikre slangen og kontrollere vann mottaket er sikkert på plass.