Hjemmelaget Fly sjøsprøyt med hvitløk

August 25

Hjemmelaget Fly sjøsprøyt med hvitløk

Enten du er en hest eier ser for en vei å oppbevare flies av din mount eller et hus på utkikk etter en måte å holde flyr ut av huset, er noen ganger den naturlig tilnærmingen best. Hvitløk er en av de mest effektive naturlige fly repellents, og gjør en hjemmelaget blanding av hvitløk og vann er ofte nok til å holde de skarp insects i sjakk.

Hvitløk og fluer

Fluene er naturlig repelled av hvitløk, og du kan bruke dette faktum til din fordel. Hvis du ser flyr konvergerende på ulike punkter rundt utsiden av hjemmet ditt, kan du spray områder med din egen hjemmelaget hvitløk-baserte fly avstøtende. Mens du kan starte med en standard oppskrift, kan det være nødvendig å justere den litt underveis. Sprøyting ulike deler av hjemmet ditt med ulike konsentrasjoner hvitløk og vann kan hjelpe du avgjøre hvilke formulering fungerer best.

Hakking hvitløk

Din hjemmelaget fly sjøsprøyt å være effektive, vil du få så mye av hvitløk, inkludert de velduftende naturlig juice, inn i blandingen som mulig. Start ved å kjøpe flere fersk fedd hvitløk på den lokale grønnsakshandelen. Deretter hogge de hvitløkfedd veldig fin, med en skarp kniv og et skjærebrett. Du kan legge litt salt på skjærebrett å fange olje fra hvitløk og bevare den for bruk i blandingen. Finhakke hvitløk som du kan. Hvis du vil, kan du bruke en hvitløk trykk til hvitløk for fly frastøtende.

Får retten blanding

Standard blandingen for repelling fluer på hester krever en blanding av en del fint hakket hvitløk til fem deler vann. Det er en god idé å starte med det forholdet, selv om målet ditt er å slå tilbake fluer i hjemmet. Spray noen områder rundt utsiden av hjemmet ditt, starter med steder der du har sett fluer samles i fortiden. Spray området grundig med din hjemmelaget avstøtende fly, bruker en sprayflaske satt til en fin tåke.

Gjør justeringer

Når sprøyting rundt planter, er det viktig å kontrollere tilstanden til disse plantene nøye. Hvitløk kan skade blader og blomster av noen hageplanter, så vær forsiktig når sprøyting utsiden av hjemmet ditt. Hvis du ser problemer med plantene dine, kan du fortynne blandingen til å bevare fly-repelling egenskaper samtidig beskytte planter. Det kan ta litt tid å få blandingen akkurat, men når du gjør, vil du ha en billig, men likevel meget effektiv fly frastøtende for ditt hjem.