Hjemmelaget flagg polet

December 24

Opprette din egen flagg polet kan være billig og enklere enn du tror. Deler er lett å finne hvis du har et flagg forsyning selskap nær hjemmet, men de er spesielt lett å finne på Internett. Det er noen deler som du trenger å komme i gang: galvanisert rør, flagg polet halyard, flagg polet lastebiler og trinser, fest kroker, en klamp boksen, utendørs belysning og selvfølgelig flagg.

Komme i gang

Det første du trenger å gjøre er bestemmer hvor du vil gjerne permanent Plasser din nye flagget Polen. Deretter må du finne om det er noen lokale lover eller hjem eierens forening regler som begrenser høyden på ønsket flagget Polen. Så er det tid til å grave hull for polets foundation. Hullet bør være en fjerdedel av den totale lengden på flagget Polen. For eksempel hvis høydegrensen er 12 fot, bør den totale lengden på flagget Polen være 16 fot lang. Fire feet flagg polet (eller en fjerdedel av Polen) vil bli begravd under betong og skitt. Lokal lovgivning kan kreve mer eller mindre flagget Polen å være begravd og lovene bør være oppfylte eller overgikk for å passere alle mulige byen inspeksjoner.

Montering flagget Polen

Sikre alle tilbehør til viktigste stangen før stangen ned i bakken. Sett en cap stil stasjonære flaggstangen lastebil (øvre wiretrekk hjulenheten) på toppen av galvanisert pole og sikre det på plass med angitte festeskruen. Det er enkelt-lastebil og dobbel-lastebil modeller tilgjengelig. Hvis du ønsker, et flagg polet ornamentikk inn senterhullet og fest den med den angitte tommel-skruen. Fra bunnen av flagget Polen, kan du bruke et målebånd og en permanent markør for å merke mengden stangen som vil bli begravd under bakken. Deretter måle 6 eller 7 fot ytterligere opp stangen og installere et tau klamp eller en klamp for å bryte halyard rundt. Bruk selvskjærende skruer skal monteres klamp. Kjøre en ende av halyard rundt i pulley(s) på toppen lastebilen forsamlingen og knyt en karabinkrok til end(s) av halyard. Deretter legge til nok lang halyard brytes rundt tau klamp. Knytte en karabinkrok til den andre enden av halyard. Holde flagget ut av bakken, sikre flagg til halyard med snapin-kroker og test funksjonaliteten til lastebiler og cleats. Deretter fjerne flagget og koble snapin kroker sammen; Pakk halyard rundt klamp og sikre den så det ikke vil komme i veien mens Polen er satt i bakken. Løft den øverste enden av flagget Polen og plassere bunnen i hullet og dekke bunnen Ben med fast-innstillingen betong. Bruk et nivå for å sette pole rett. Når betongen er ferdig innstilling, fylle ut resten av hullet med vanlig innlegg mix betong, forlater en 6-tommers gapet mellom toppen av betongen og bakken. Når betongen er tørr, sted skitt over betongen så gress eller blomster kan plantes rundt flagget Polen.