Hjemmelaget Filter renere kjemikalier

May 14

Hjemmelaget Filter renere kjemikalier

Mange apparater i hjemmet inneholder filtre som luften de presser inn i hjemmet ditt er rene og fri for overflødig støv, skitt og annet rusk. Mange av disse filtrene, som radiator eller ovn filtre, må byttes hver månedene, men andre er gjenbrukbare og kan enkelt vaskes. Noen produsenter selger produkter til vask din filterene, men du kan spare penger ved å vaske det selv med hjemmelaget rensning løsninger.

Hvit eddik

Hvit eddik er en mild syre som vil hjelpe deg å fjerne mold flekker uten forurensende ditt hjem luftkvalitet, som det er mat grade og helt giftfri. For å bruke den, fjerne filteret og skyll med rent vann til du har fjernet det meste av smuss og rusk. Bruk en kitchen sprayer for å spray hvit eddik over filteret, og la det sitte i noen minutter. Skrubbe filteret forsiktig med en myk-bristled pensel og skyll den igjen med klart vann.

Natron

De fleste filtre for klimaanlegg eller ovner krever at du bruker bare vann, men vannet er ikke alltid i stand til å fullstendig rense et filter. Hvis dette er tilfelle, bruk natron i stedet for flytende parabolen såpe, fordi såpen kan tette filteret. Bland 1 ss natron per quart vann og forsiktig skrubbe løsningen over filteret med en ren, myk pensel. Alltid skylle filteret helt, og la den luften tørr før du setter det tilbake i klimaanlegg, radiator eller ovn.

Flytende Dish såpe

Du bør bare bruke flytende dish såpe for å rense et filter Hvis produsenten tillater det. Det er aldri forsvarlig å bruk den for å rense luftfiltre støvsugere eller ovner, men du kan bruke den fjerne rester fra filtre i Klesvask tørketrommel. Disse filtrene kan bli tilstoppet av tøymykner, som kan hindre dem i å fjerne lo fra klær. Rengjør filteret, kjøres det i klart vann og Legg til 1 dråpe flytende oppvaskmiddel overflaten. Skrubbe filteret med en myk-bristled pensel før vannet vil gå gjennom i stedet bassenget i den. Skyll den grundig og tørke den før du setter det tilbake i maskinen.

Vann

Noen produsenter notat i eiers manualer ikke å vaske deres filter med noe annet enn lunkent vann. Lunkent vann vil fjerne det meste av smuss og rusk fra aircondition, ovn, vakuum eller ovn filtre uten å forlate noen rester som ville tette filteret. For å bruke vann, bare spray vann fra din kjøkkenet sprøyta eller kranen til filteret er ren. La det lufttørke før du installerer den.