Hjemmelaget fett Remover

May 12

Fett er en av de vanskeligste stoffene fjerne fra klær. Det er glatt, tacky og vanntett alle på samme tid, og når det blir på klær kan være en skikkelig ork å fjerne. Men med litt kunnskap og noen tilsetningsstoffer, kan noen fjerne selv de tøffeste fettflekker og gjøre sine klær ser god som ny.

Vaskemiddel mikser

Selv om moderne klær er farget og ikke vil kjøre eller visne, alltid teste noen alternative fett remover på en liten skjult flekk klær, bare i tilfelle.

Nesten alle vaskemiddel du har rundt huset kan være formulert i en fett remover. En av beste er Dawn oppvaskmiddel blandet med et biologisk nedbrytbart vaskemiddel kalt enkel grønn. Men andre kan erstattes med like gode resultater. Soaking flekken i en mild gulv renere arbeider, som bruker vanlig hår sjampo som en forvask. Citrisolve sitrus-rens og Lysol også gjøre en god forvask; bare bruke over flekken, gni det i, la det sitte i ca 10 minutter og vaske normalt.

Nondetergent mikser

Prøv å legge en 1/4 kopp natron, 1 kopp ammoniakk og 1/2 kopp eddik i en gallon bøtte med varmt vann. DAB på flekken og la det sitte i noen minutter og deretter tørke av.

Nesten alle oljebaserte stoffet kan brukes å løsne en fett flekken. Spray på olje smøring og la det sitte i noen minutter, eller spruter på tennvæske og la den sitte og trenge fett flekken. Selvfølgelig klær må likevel være putte igjennom vanlige vask, men fett flekken skal oppløses.

Alternative metoder

Det finnes flere alternative metoder du kan prøve, også. Som vist på en populær morgen TV-show, kan Cheez ekspert være dytter på en fett flekken bryte den opp. Coca-Cola også kan helles på flekken og selv hårspray kan brukes med gode resultater.

Å manuelt fjerne en fett flekken, varme strykejern og plassere en klut eller papir håndkle over fornærmende stedet, så jern over toppen. Jern vil smelte fett og klut eller håndkle vil absorbere væsken.