Hjemmelaget essensielle olje rom Spray

October 23

Hjemmelaget essensielle olje rom Spray

Lage produkter fra essensielle oljer er blitt ganske vanlig på grunn av tilgjengeligheten av oljene, utdanning om hvilken oils arbeid best for hva, og fordi disse hjemmelagde produkter er organisk og nontoxic. Rom spray, laget med din favoritt dufter, kan raskt gi et rom og ditt sinn en pickup.

Drepe bakterier

Bruke alkohol eller trollhassel som din base vil hjelpe kampen bakterier, virus, mugg og mugg, men ekte helten i den essensielle oljen. Sitron, tea tree, oregano eller eucalyptus oljer er virkelige drapsmennene. Ifølge BBC Nyheter, er disse oljene bevist for å drepe meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA).

Plass 1/2 kopp 100-bevis vodka, rubbing alkohol eller trollhassel i en ren sprayflaske. Legg til 1/2 kopp vann og 30 til 40 dråper av en blanding av oljer ovenfor. Sett dekselet tilbake på og spray rommet så ofte som nødvendig. Du kan også spray det direkte på tepper, tepper og forheng å eliminere lukt.

Forskjellige spray i forskjellige rom

En lavendel duft er hjertelig velkommen i et soverom og hjelper mange drift av til en lett søvn. Andre dufter som er lette og velkommen når prøver å slappe av inkluderer sitronmelisse, kamille, vendelrot, rose, Jasmin og sandeltre. Bland 30 til 40 dråper i 1/2 kopp vann og 1/2 kopp trollhassel i en ren sprayflaske. Ristes godt før sprøyting.

Hvis du vil oppdatere et kjøkken eller bad, bruk like deler vann og trollhassel eller alkohol og dypt duftende essensielle oljer som basilikum, lime, sitron, mynte, bergamot og geranium.

Sikkerhet

Selv om spray laget av essensielle oljer nontoxic, alltid holde dem merket og utilgjengelig for barn.

Andre steder å Spray

Biler holder ofte dårlig lukt selv etter at du har beskrevet dem. Bruk din rom spray så ofte du vil, så lenge du ikke suge en overflate med den.

Kjellere og loft kan lukte bedervet enhver tid av året, og en rask spritz tar seg av lukt, som under senger, mellom madrasser, under sofaputene og pet liggesåret.