Hjemmelaget dusj rengjøringsmidler som vil fjerne Mold

September 6

Mold kan forekomme i en dusj som følge av fukt gjennomtrengende porøse fliser og grout. Når fuktighet blir fanget, kan muggsoppsporer begynne å vokse. Du kan drepe mold i dusjen med hjemmelaget rengjøring produkter som har evnen til å desinfisere og drepe sopp sporer.

Grapefrukt og Salt

Grapefrukt inneholder sitronsyre og salt inneholder natriumklorid. Kombinasjonen av disse ingrediensene gir kraftige våpen mot mold. Bare halvert din grapefrukt og strø salt rikelig over den fuktige delen. Fukte din dusj, og dryss ekstra salt direkte på flisene. Skrubbe hele moldy området med din grapefrukt. Prøv å presse så mye saft til de berørte områdene som mulig. Når du er ferdig med å skrubbe, skyll salt og grapefrukt juice bort.

Natron og vann

Tilsett vann til natron for en fast innliming. Du bør ca 3 deler natron per 1 del vann for å lage den ideelle konsistensen. Skrubbe bakepulver direkte på formen med en skrubbe børste. Natriumbikarbonat ikke bare skinner fliser og Mørtelanker, men også dreper mold. La bakepulver på din dusj overflate i ca 15 minutter, og skyll den bort.

Peroxide og sitronsaft

Hydrogen peroxide og sitronsaft kan også gjøre en effektiv renere og mold remover siden hydrogenperoksid og sitronsaft begge inneholder mold-drapet egenskaper. Sitronsaft inneholder sitronsyre mens peroxide funksjonene som et oxidizer, drepe mold med oksygen ioner. Bland 2 kopper vann, 1 kopp hydrogenperoksid og 1/4 kopp sitronsaft. Spray det over mold, vente 15 minutter og skyll.

Hvit eddik

Hvit eddik brukes som et tilsetningsstoff, nærende komplettere, et rengjøringsmiddel og også som en mold killer. Hell noen i en sprayflaske, og sprøyte mold i dusjen. Etter 10 minutter, skrubbe den med en skrubbe børste eller en tannbørste og skyll mold bort. Hvit eddik er en svært mild syre, så du ikke trenger å blande den med vann for fortynning.