Hjemmelaget dusj renere med blekemiddel

September 2

Hjemmelaget dusj renere med blekemiddel

Ofte, er hele badet designet rundt utseendet av dusjen eller badekaret. Som dusjen brukes ofte minst en gang om dagen, er det svært viktig at den holdes rene og fri for mugg, mugg og såpe avskum slik at dens levetid er langvarig. Det finnes mange kommersielle dusj rengjøringsmidler som du kan kjøpe fra enhver dagligvarebutikk, men noen ganger de er for hardt, for dyre eller de bare fungerer ikke. Heldigvis er det enkelt å lage din egen dusj renere bruke blekemiddel.

Bleach rengjøringsmidler

Du kan gjøre en veldig enkel dusj renere bruker bare normal styrke blekemiddel og vann. Bland tre deler bleke ti deler vann.

Sette løsningen i en sprayflaske eller bare bruke den med en klut. Tillate løsningen å sitte i ca to minutter, så skrubb ned dusjen med en klut eller svamp. Skyll av løsningen grundig for å forhindre at gulvet blir glatt og sikre blekemiddel ikke opphold på så lenge det faktisk forårsaker skade til dusj. Denne løsningen kan brukes for periodisk renhold eller som en daglig renere å hindre buildup av mold og såpe avskum.