Hjemmelaget desinfiserende rensemiddel for Klesvask

May 27

Er det ikke nok til å få en flekk av et par bukser eller en lukt av tøy. Noen ganger må du å disinfect din klær, særlig hvis din familie har vært syk nylig. Når du trenger å desinfisere, se i pantry din. Du finner du har alt du trenger rett på fingertuppene. Varmt vann er også din venn ved desinfisering og ofte det eneste du trenger å kvitte seg med en ekkel flekk eller lukt.

Eddik

Hvit eddik kombinert med din vanlige vaskerom såpe eller lagt til vask med en kopp natron gjør en effektiv Klesvask renere og desinfeksjonsmiddel. Det er spesielt nyttig som en forvask når desinfeksjon er nødvendig. Også, hvis du bruker klut bleier, legge til en kopp hvit eddik i bleie bøtte og skyll å drepe bakterier og fjerne lukt bøtten.

Bleach

Blekemiddel, når lagt til klesvask på egen hånd eller sammen med din vaskemiddel, er en svært effektiv desinfeksjonsmiddel. Dessverre, det ikke bare bleaches fargede klær, men det kan begynne å gå i oppløsning din klær hvis du bruker det ofte. Bare legge blekemiddel til Klesvask noen ganger når en veldig dårlig flekken, som forårsaket av mold eller mugg, finnes.

Ammoniakk

Ammoniakk er veldig sterke desinfeksjonsmiddel som kan legges i små mengder til Klesvask laster. Legge til ca 1/4 kopp å belaste Klesvask hvis harde desinfeksjon er absolutt nødvendig, slik som i tilfelle av sykdom. Aldri blande ammoniakk med blekemiddel som kombinasjonen skaper en giftig gass som kan gjøre deg veldig syk.

Hydrogenperoksid

Når lagt til tøyet eller direkte til en flekk, er hydrogenperoksid en effektiv flekkfjerner og desinfeksjonsmidler. Det er nontoxic og dreper bakterier nesten umiddelbart. Mens peroxide kan helles i en klesvask Last med fargede klær, ikke helle det direkte på noe som ikke er hvit som det vil bleke det. Legg til 1/2 kopp av peroxide tøyet når vannet kjører for å hindre eventuelle bleking.