Hjemmelaget desinfeksjonsmiddel rensemiddel

July 13

Hjemmelaget desinfeksjonsmiddel rensemiddel

Hjem rengjøring produkter inneholder kjemikalier som kan påvirke familiens helse. De slipper slike stoffer som etylen-baserte glykol etere i luften hver gang du bruker dem. I tillegg påvirker helle disse rengjøringsmidler i avløpet negativt bredere miljø. Desinfeksjonsmidler er stoffer som har evnen til å ødelegge mikro-organismer. Naturlige produkter som kan gjøre jobben uten at luften du puster.

Boraks

Boraks eller natriumborat, er en anti-sopp mineral sammensatte, brukes som en generell husholdning desinfiserende og klesvask whitener. Bland med vann og bruk i en sprayflaske - 8 deler vann til 1 boraks--å desinfisere bad. Gjør det til et lim med litt vann for å fjerne flekker fra stoff. Det har mye mindre miljøpåvirkning enn kommersiell rensemidler, men er giftig ved svelging, så hold den fra barn, kjæledyr og mat.

Hvit eddik

Destillert hvit eddik er 5 prosent eddiksyre og anti-mikrobielle, så du kan bruke det som en mild desinfiserende rundt huset. Brukte full-styrke, er det effektive i å drepe og fjerne muggsoppsporer. Blandet i like deler med vann, vil det rengjøre gulv, Vinduer og treverk. Bruk den for rengjøring din kaffetrakter, mikrobølgeovn og kjøleskap, i tillegg til å vaske produkter og selv hunden.

Natron

Natron, kjent som natron, er en mild natrium lut. Den har anti-sopp og noen mild antiviral og antibakterielle egenskaper. Den har en rekke programmer som en hjem renere og deodorizer. Dryss på tepper før støvsuging å nøytralisere og fjerner pet lukt - det vil friske støvsuger samtidig. Gjør til et lim med litt vann og bruke den til å fjerne flekker fra Klesvask, skuring matlaging panner og vaske ovnen.

Castilla såpe

Såper er tensider som feilfri av "fanget" fett og smuss molekyler både såpe og skitt er skylles bort av rent vann. Alle såper er mildt antibakterielle og de med ekstra Triklosan er mer effektive enn ren såper. Castilla såpe er en mild såpe laget av oliven eller annen vegetabilsk olje. Det er biologisk nedbrytbart og miljøvennlig. Bruk i flytende form ved å fortynne med vann og holde i en sprayflaske eller rist den inn i flak bruke som en husholdning renere ingrediens og vaskerom såpe. Du kan også lage din egen Castilla såpe hjemme.

Rengjøring løsning oppskrifter

Disse naturlige rengjøringsmidler og desinfeksjonsmidler fungerer godt på egen hånd, men de er enda mer effektive når de brukes sammen. Prøv en Universal oppskrift på store flater. Bland 1/4 kopp natron, 1/2 kopp boraks og 1/2 kopp hvit eddik i en gallon av vann. Tørk overflatene med en ren klut fuktet i løsningen, fylle spray flasker eller bruk å mopp gulv. Mindre områder, blande 1 tsp. flytende Castilla såpe, 1 tsp. boraks og en klem sitron i 1 QT varmt vann. Spray, tørke og skyll med rent vann.