Hjemmelaget Caulk

June 22

For å reparere sprekker i fliser, gjøre hjemmelaget caulk ikke så god jobb som kommersielt caulk. Og fordi caulk er så billig, kjøpe det vil vanligvis være den beste løsningen på sikt. Men hvis en situasjon kommer opp der du trenger caulk umiddelbart for en midlertidig fiks, kan så du gjøre noen caulk med litt natron og grunnleggende hvit lim.

Hjemmelaget Caulk

Nøyaktig mengde av natron og lim du vil trenger vil avhenge av hvor mye caulk du trenger. Anta 2 ss. natron vil gjøre nok. Bland bakepulver med nok hvit lim (en håndverket lim fungerer best) til å lage en tykk blanding. Miks dette i en bolle, på en plate eller en bit folie. Rør med en skje eller maling rørestang før bakervarer brus er fullstendig oppløst og blandet inn limet.

Som du ikke kunne bruke en pistol for Bruk caulk, må du bruke rørestang eller andre pinnen arbeide caulk inn i sprekken. Bruke flere caulk enn sprekk holder, så sprekk flyter over. Deretter bruke kartong for å glatte over caulk, opprette en flush linje. La området tørke grundig før alle maling over caulk. For å fjerne den midlertidige caulk å erstatte den med kommersielle caulk, rense området med en svamp og vann og bruk en kniv eller skrutrekker for å skrape den av.