Hjemmelaget Bug Spray for blomster

April 22

Bruk av giftige kjemikalier i hagen kan ikke bare forgifte våre elver og bekker, de kan også forgifte kroppen vår og våre pets. Så mens de er rask og effektiv i å bli kvitt insekter, bære de også reell helserisiko. Et annet alternativ er å lage din egen safe, hjemmelaget tege sjøsprøyt for blomster. De fungerer like effektivt for deg som de gjorde for din oldemor når hun brukt. Selv om de fleste av disse løsningene er giftfri, alltid holde dem små barn og kjæledyr.

Fels-NAFTA såpe

Fels-NAFTA giftfri soap spray dreper myk-bodied insekter som bladlus og sukker maur. Lage en konsentrat spray, barbering et 1-tommers stykke fra en bar av Fels-NAFTA i en quart oppvarmet vann. Rør til såpe oppløses, hell i en Mason-type krukke og merke. Få en 1-quart krukke, fylle med vann og rør i en teskje av såpe konsentrat. For å gjøre løsningen enda sterkere, Legg 1/4 kopp rensevæske. Hell denne løsningen i en sprayflaske. Merke alle disse løsningene. Hvis du bruker alkohol-løsning, sørg for å plassere den opp høyt utilgjengelig for små barn. Du finner vanligvis Fels-NAFTA såpe på din matbutikk. Hvis de ikke bære det, sjekk med din lokale hjem og hage senter.

Hvitløk Spray

Knuse ett fedd hvitløk og sted i vann. La det sitte i minst en time. Sil vannet i en sprayflaske og spray direkte på bugs. Hvis dette ikke fungerer første gang, kan du bruke mer hvitløk. Cayenne pepper legge til hvitløk vann gjør det enda ubehagelig for bugs. Eller hoppe prøving og feiling; lage en sterk løsning hvitløk og cayennepepper fra starten.

Spray for Marigolds

Lage en spray for marigolds å kvitte seg med blomst-spising feil. Ta 5 pints av vann til en byll og fjerne fra varme. Tillat å avkjøle, deretter Legg til tre dråper flytende såpe. Sil løsningen i en sprayflaske, og spray hele anlegget, husk å spray under blader, også.

Søtpotet vann

Dette spray fungerer effektivt på bladlus, maur og alle små insekter. Kok noen søte poteter og sil løsningen i en sprayflaske. Spray anlegget. Hvis du vokser søtpoteter i hagen din, nyte noen av blader i vann og vannet som spray.