Hjemmelaget bøying brems

July 15

Metallplater bremser har lenge vært en standby for liten butikkeiere og hjem entusiaster som fungerer på små apparater eller selv lyset karosseri biler eller plen utstyr. Bremsene brukes til å opprette bestemte, skarpe svinger i biter av metall å gi en ren, selv se til metal. Metall bremsene kan være ganske dyrt, men det er mulig å bygge din egen metall brems hjemme fra relativt vanlige materialer.

Bygge basen

Bygge en base for bremsen er viktig som du vil ha en solid plattform å legge og bøy din metal. Noen bremsene er små nok til å ha en enkel tre plattform bygget å montere dem, men andre er ganske stor og vil kreve å være knyttet til en tabell eller en arbeidsbenk. Bruk en så for å klippe ut en passende størrelse stykke 1-tommers tykke hardwood lumber. Skjær fire mindre ruter fra løvtre som føtter og skru dem til hvert hjørne av plattformen. Hvis din brems skal tabell montert, bore noen hull i utkanten av tabellen eller arbeidsbenken. Skru ene brems jaws i den. Sikre siden av bremsen med skruer ned lengden på tabellen.

Bremsen

Faktiske bremsen består av to metall jaws festet sammen på et stykke av metallplater bøying det i riktig vinkel. Brems kjever kan være laget av et mylder av ulike materialer. Ifølge Dave Clay, kan en hjem byggmester fra tempel, Texas, men en formidabel og rimelig brems være laget av biter av metall vinkel jern. Lå et stykke vinkel jern oppå hverandre med dalene i hver vinkel overfor motsatte retninger. Bore hull jevnlig hele lengden på de to stykker av metall og koble dem med skiver og bolter. Feste en solid Dørhengsel langs en av kantene på vinkel jern og deretter legge et stykke vinkel jern til hengselet slik at det vil kaste inn i dalen av andre vinkel jern.

Etterbehandling

Avslutte bremsen av montering kjever eller bremse på bunnen hvis du ikke allerede har gjort dette. Bare bruk noen tre skruer og skiver for å sikre den viktigste delen av jaws til basen. For å bruke bremsen, Skyv et stykke metall inn kjevene av maskinen og deretter løft eller trykk ned håndtaket for kjeven sakte begynne bøying av metall til du har nådd den aktuelle vinkelen.