Hjemmelaget bleike løsninger for utendørs rengjøring

July 7

Bleach er nyttig for mer enn bare stoffer. Hvis du fortynne det riktig, kan du bruke det som et kraftig renere og desinfeksjonsmiddel. Det kan være spesielt nyttig for utendørs rengjøring flater som dekk og tre fekting. Når du arbeider med klor, beskytte huden din med lange ermer og gummihansker.

Dekk rengjøring

Du kan bruke blekemiddel for å rengjøre alle typer utendørs dekk, inkludert pool dekk, tre dekk og kompositt dekk. Bland 3/4 kopp blekemiddel med 1 gallon av vann og helle den på dekk. Aldri sett blekemiddel i en høytrykksvasker, som det kan forårsake varig skade. Bare helle blekemiddel på dekk, scrub med skrubbe børste og skyll med vann. For tre dekk, tørr overflate for hånd for å hindre vannflekker fra forming.

Sement

Hvis du har sta fett eller olje flekker på din sement, kan du bruke blekemiddel for å fjerne dem. Beste anbefaler blande 3/4 kopp blekemiddel og 2 gallons av vann. Hell løsningen på sement og skrubbe den kraftig med en skrubbe børste. Skyll sement etterpå for å hindre bleking. Hvis noen flekker restene, legger til 1/2 kopp vask brus og 2 kopper vann, hell den over til stain(s) og skrubbe igjen.

Fasader

Hvis utsiden av hjemmet ditt består av vinyl Fasader, kan du bli kvitt smuss, alger og mugg, bruke blekemiddel. Bland 1/4 kopp klor med 2 kopper vann og påfør blandingen ytterkledning, med en skrubbe børste. Du kan også bruke denne løsningen på malte overflater som yttervegger. Vente 15 minutter før du skylle, for å få mest ut av blekemiddel.

Ugress fjerning

Ufortynnet blekemiddel kan også drepe ugress. Hell et par dråper klor over ugress i hagen din, vente én til to dager og trekk ugress. Du bør ikke ha problem trekke døde planter fra bakken. Prøv ikke å strø ufortynnet blekemiddel på sement eller tre, eller permanent flekker kan oppstå. Hvis du søler tilfeldigvis blekemiddel på alle overflater, skyll den av en gang.