Hjemmelaget betong utleggere

June 6

Hjemmelaget betong utleggere

Det er mange måter du kan forbedre utseendet på din landskapsarbeid med betong pavers. Betong utleggere kan installeres som en patio i en seng av sand, over betongfundament som keramiske fliser med fliselim, eller de kan arrangeres i gården som. Finne riktig størrelse og form av utleggermaskin kan være et problem. De fleste av pavers funnet ved store detaljister er formet som murstein. Hvis du ønsker noe litt annerledes, i en egendefinert størrelse og form, kan du vurdere å gjøre din egen pavers.

Instruksjoner

•Trim et stykke 3/4-tommers kryssfiner tilsvarer dimensjonene av rydder stein med en sirkelsag. Klipp 2-ganger-4 tømmer som passer langs kanten av kryssfiner. Spiker 2-ganger-4 sted langs kanten av kryssfinér til lage et skjema for utleggermaskin. Gjenta denne prosessen for å opprette flere skjemaer slik at du kan opprette utleggere i grupper.

•DIP en gammel pensel til matlaging olje og male innsiden av skjemaet med olje. Oljen vil hindre at betong fra stikker til tre.

•Fyll ferdigblandet betong i en stor bøtte. Tilsett vann langsomt, omrøring til blandingen ligner i struktur til havremel. Utsette til instruksjonene på ferdigblandet betong for eksakte mengder vann.

•DIP en liten bøtte i betongblanding og helle betong i mold din. Riste sider av mold å distribuere betongen. Legge mer konkret om nødvendig å fylle mold.

•Glatt toppen av formen med en sparkel nivå betongen. La den konkrete kur i 48 timer.

•Hold mold og herdet betong utleggermaskin i begge hendene. Snu mold og riste forsiktig for å frigjøre betong fra mold. Lå en presenning på en tabell eller på bakken utenfor. Flytt pavers utenfor og plassere dem i en enkelt lag på toppen av tarp. Lå en annen tarp over toppen. La pavers sitte uforstyrret i syv dager.

•Paint pavers med betong sealer å beskytte dem mot vann skade og flekker. La sealer tørke før du bruker pavers.