Hjemmelaget betong sprekk Filler

December 27

Hjemmelaget betong sprekk Filler

Sprekker i betong er et faktum av livet. Når bakken bosetter seg under en struktur, enten det er din veranda, fortau eller betong gulvet i kjelleren, oppstå sprekker. Disse sprekk kan variere fra 1/32 tomme til 1/2 tommer eller større. De følgende tiltak er for kosmetiske sprekker, mindre enn 1/4 av en tomme brede.

Instruksjoner

Enkle trinn for å fylle kosmetisk sprekker

•Før du velge rekke konkrete fyllstoff på markedet, avgjør om sprekker du representerer skade til den strukturelle integriteten til en vegg- eller. Kontrollerer om noe kunne komme styrter ned, eller hvis oppgaven er mer kosmetisk karakter. Instruksjonene nedenfor omhandler bare kosmetisk programmer. Hvis du har spørsmål over strukturelle problemer, kontakt en lisensiert entreprenør før du fortsetter.

•Kontroller lengden av sprekken å se hvis du bruker en stein hammer, kan du utjevne alle kanter som kunne til slutt stikke over overflaten av sprekken. Hvis en kant langs sprekk ser tynn og skjøre nok til å bryte ut, vil det sannsynligvis før eller senere. Så tappe det med hammeren å knuse mur til en fin støv. Rense hele sprekk med en børste og noen fuktig litt filler. Husk å la gapet tørker helt før du fylle den med hjemmelaget betong filler.

•Om må du fylle en sprekk i en betongvegg eller bare lapp opp noen små sprekker i din fortau, prosessen er pen mye det samme. Velg en konkret filler som inneholder en vinyl komponent som en del av miksen. Fleksibiliteten av disse løsningene vil lønne seg i det lange løp. Hell betong filler i en bøtte gallon størrelse og tilsett vann i henhold til instruksjonene på emballasjen. Rør i henhold til instruksjonene.

•Tillat betong filler å nå en semi flytende tilstand, etter anvisningen på pakken. Scoop litt på bladet av sparkel. Trykk blandingen inn i gapet og sprer det ut jevnt, bruker en malers strek på overflaten. Tørk vekk overflødig blanding på overflaten, bruker semi våt filler, så hele området ser selv. Sjekk ditt arbeid ved å plassere deg på overflaten. Når ferdig, hele lengden av sprekken skal føle seg så glatt som mulig, med ingen innrykk. Tillate sprekken tørke helt før maling eller utføre andre overflatebehandling rundt segl.