Hjemmelaget bakgård fontener

April 9

Hjemmelaget bakgård fontener

Hjemmelaget bakgård fontener har eksistert siden antikken. Graver i Egypt skildrer hage fontener i dramatiske hjem innstillinger. Perserne vedlagt hager og Vannfontener simulere himmelen. Da som nå, trekkes mennesker til den rolige og avslappende gjennomgripende vann i en fontene. Selv de mest enkle og lett-å-bygge hjemmelaget vannfontenen legger til glede og atmosfære i en bakgård innstilling. Gjør et lite vedlikehold bakgård fontenen tar bare noen få materialer og en helg eller to å fullføre.

Ting å vurdere

Planlegge hvor fontenen vil mest nytes--utenfor et vindu for å nyte utsikten eller innenfor earshot av en soverommet døren der trickling vann kan lull du å sove. Vurdere å gjøre en sittegruppe rundt fontenen for utendørs underholdende eller bare slapper av til lyden av rennende vann. Hvor stor vil det være? Et område 2 fot bred bør inneholde splash fra brusende vann. Et jordet strømuttak nær er av nødvendig for elektriske pumpen. Begrense solskinn til fire til seks timer daglig å hemme algene oppblomstringen i fontenen.

Rekvisita

Gjøre en enkel bakgård fontene av noen av en rekke containere: en enkelt urnen, terrakotta Potter, tekjeler, boret gjennom bowling baller. Beholderen kan være staselige og rolig eller lunefull og morsom. Andre rekvisita som trengs er en dam pumpe egnet for størrelsen på vannstrømmen fontenen må håndtere, en dam rutefly og silikon tetningsmasse å forsegle drenering hullet. Velg en tut som en bambus skyter, en gammel tappekran, dusj hode eller selv en enkel pipe. En lengde på vinyl slangen er nødvendig. Elvesteiner eller andre steiner på bunnen av fontenen legge til estetisk appell.

Sette sammen

Start med området, et samlingspunkt i bakgården. Velg beholderen. Vanntett det med fugemasse så beholderen ikke sprekk i kulde. Bruk en 5/8-tommers borekronen for å forstørre drenering hull. Velg en passende pumpe størrelse avhengig av hva slags spray fontenen vil avgi - skyting dusj eller mild bobler. Fest en lengde på klar vinyl slangen uttaket på pumpen. Plassere pumpen på den beholderen bunnen og holde den nede med noen steiner. Sett slangen inn gjennom tuten til det kommer ut hullet. Justere tuten i beholderen, avskåret overflødig slangen og mål vannspray der du vil den skal gå.

Montere fontenen og teste den før permanent installasjon. Sette pumpen i beholderen med den elektriske ledningen kjører utenfor drenering hullet. Tette hullet med silikon tetningsmiddel. Beholderen fylles med vann. Kontroller alltid at vannet er høyere enn pumpen. Vende bytte, og nyte den nye fontenen.

Andre hensyn

Leie en elektriker hvis du ikke ønsker å gjøre det selv. Spar penger ved å grave noen nødvendige skyttergravene selv. Kjøp de elektriske rekvisita som trengs.

Legge 2 ss. husholdning blekemiddel til fontenen vann en gang i uken for å kontrollere alger. Bruk en dyr-vennlig algaecide hvis fontenen dyreliv besøkende.