Hjemmelagde løsninger for rengjøring avskum av Baderom Dusj veggene

May 16

Baderom Dusj vegger kan samle såpe avskum raskt, fordi hver gang du dusjer, skitne, såpe vann er sprutet på veggene. Dette forlater badet ser skitne og åpne for, noe som gjør det viktig å riktig feilfri dusjen veggene regelmessig.

Minimere Buildup

For å minimere såpe avskum buildup i dusjen, squeegee i dusjen etter hver bruk, eller tørke ned veggene med en ren klut. Dette wipes av rester før det har sjansen til å tørke på dusj veggene.

Unngå kommersiell rensemidler

Mange kommersielle rengjøring produkter på markedet er fylt med skadelige kjemikalier som ikke bør brukes i hjem og familie. Disse kjemikaliene er ikke bare unødvendig, men avgi skadelige gasser og underlagt familiemedlemmer sterke kjemiske stoffer. Disse rengjøringsmidler kan også være høyt priset.

Hjemmelaget rengjøringsmiddel

Det er flere elementer du kan kombinere, avhengig av rengjøringseffekt du ønsker. Parabolen såpe skjærer gjennom såpe avskum buildup og fungerer godt som universalrengjøringsmidler. Natron deodorizes godt og også øker rengjøringseffekt, fungerer spesielt godt hvis du ønsker å lyse fuger eller lyse dusj vegger. Hvit eddik er en naturlig desinfiserende middel som vil drepe bakterier, mugg og mugg, elementer som er noen ganger et problem i fuktige områder som dusjen. For å rengjøre av såpe avskum naturlig, fylle en sprayflaske med 2 kopper vann, 1 ss. dish såpe, 1 ss. natron og 1/4 kopp hvit eddik. Denne blandingen skjærer gjennom såpe avskum sammen med noen andre rester som er akkumulert i dusjen. Spray på løsningen, tørk den av med en fuktig klut og skrubbe med en fuktig nylon skrubbing pad. Skyll dusjen, og tørke den med en ren klut eller håndkle. Natron fungerer også bra for flekkfjerning. Hvis du har flekker buildup på dusj veggene, skvette en coating av bakervarer brus på en våt rag eller nylon skrubbe børste og skrubbe brus i flekken. Natron har en litt slipende tekstur som bryter opp rester uten riper eller forårsake skade på dusj overflaten. Etter bruker bakepulver, skyll dusjområdet eller tørke det ned med en våt rag fjerne natron rester.

Sikker kommersiell rensemidler

Hvis du foretrekker å kjøpe en trygg dusj renere i stedet for å lage din egen, finnes det flere grønne rensing linjer på markedet som lar deg å rense hjemmet uten bruk av skadelige ingredienser. Bla gjennom din lokale supermarked rengjøring aisles for sikker dusj rengjøringsprodukter.