Hjemme Sikkerhetstips for høsten

January 26

Hjemme Sikkerhetstips for høsten

I mange deler av landet er høsten en tid av året når sommeren Vær begynner å avkjøle, luften begynner å føle fuktig og bladene begynner å falle fra trærne. Når denne tiden av året kommer, er det tid til å tenke på hjemme Sikkerhetstips for fall og hvordan du kan sikre din hjem og slekt i løpet av sesongen. Høsten kan være en hyggelig tid av året med helligdager som Halloween og fargerike endringer i bladverket, så ta noen grunnleggende forholdsregler å sikre deg og din familie nyte sesongen uten problemer.

Vått løv

Fjern våt bladene av din fortau, gangveier fører til hjemmet, veranda skritt og trammen selv. Våt bladene kan bli glatt og utgjøre en fare. Alltid hjelpe eldre familiemedlemmer opp og ned utenfor trinnene og gå langs våt fortau for å unngå skader.

Skorstein

Har din pipe kontrolleres og rengjøres med en profesjonell før du bruker din peis for høsten. Sprekker i og rundt foten av skorsteinen kunne frigjøre karbonmonoksid inn i ditt hjem som du brenner en brann i peisen. En oppbygging av sot i skorsteinen selv kunne ta fyr som embers reiser opp Pipa. Også har peis inspektør utseendet for alle fuglens reir skorstein åpningen som kan ta fyr eller stoppe karbonmonoksid fra rømmer ut. Som del av skorsteinen vedlikehold, sikre at alle røyken og karbonmonoksid detektorer i huset har nye batterier og fungerer riktig.

Rake løv

Når raking blader må ha tykk arbeidshansker å beskytte mot Splinter fra raken håndtaket og blemmer på hendene. Når du er løfte tunge poser fulle av vått løv, bruke knærne til heis i stedet for ryggen for å hindre skade.

Forberede mørke

Om våren og sommeren er det lett å bli vant til å forlate arbeidet i dagslys, og gjør helgeaktiviteter i naturlig lys til nesten 9:00 PM Som faller tilnærminger, begynner dagslys å synke, så har en lommelykt klar i bilen i tilfelle en nødsituasjon og bære en liten lommelykt med deg hele tiden.