Hjem vegetabilsk rengjøring spray med blekemiddel

March 8

Hjem vegetabilsk rengjøring spray med blekemiddel

Det er svært viktig å grundig vaske noe grønnsaker du spiser, enten du får dem fra en hage eller en matbutikk. Bakterier og andre matbårne sykdommer kan bo på grønnsaker, og en måte å drepe disse mikroorganismer er med blekemiddel. Det er flere hjemmelaget grønnsaker rengjøring spray med blekemiddel og andre hushold kjemikalier som vil gjøre maten trygt og rent.

Vegetabilsk vask Tips

Du bør alltid vaske grønnsaker under rennende vann like før matlaging eller spise dem. Vask med hendene er best fordi du kan manuelt rense av smuss. En ren skrubbe børste kan også være svært nyttig med grønnsaker som poteter. Alltid vaske ferdigkuttede eller forberedt grønnsaker også under rent vann. Bare bruk såpe eller vegetabilsk vasker til bruk på mat, som andre typer såper kan etterlate rester som ikke er godkjent av FDA.

Blekemidler løsning

Den enkleste måten å rengjøre kjøkken overflater, skrubbe børster og kjøkkenutstyr er en blekemidler løsning. For å gjøre en enkel løsning, kan du fortynne 1 tsp. klor eller husholdning blekemiddel i 4 kopper vann. Du kan bruke denne bleike løsning på utsiden av grønnsaker med tykke skall som poteter og agurk eller frukter som epler eller meloner. Fordi blekemiddel ikke er ment å svelges, anbefaler FDA ikke bruke noen form for bleike løsning på grønnsaker som brokkoli der løsningen kan bo på vegetabilske. Alltid Skrell og skyll grønnsaker godt etter benytter alle rengjøringsmiddel.

Bleach suge

En måte å fjerne skadelige bakterier fra utsiden av frukt og grønnsaker som kan ha blitt forurense er å suge dem i en antibakteriell. Å lage en løsning for bløtlegging grønnsaker, bland 1 tsp. unscented klor med 1 gallon av vann. Suge grønnsaker med tykk skreller i løsningen i 10 til 15 minutter. Skyll etterpå grønnsakene i rent vann for samme mengde tid. Når de har blitt skylt, kan du tørke dem og lagre grønnsaker i clean beholdere, men alltid skylle grønnsakene i rent vann før matlaging eller spise dem for å fjerne eventuelle gjenværende rester blekemiddel.

Hjemmelaget grønnsaker rengjøring Spray

En annen giftig vegetabilske rengjøring spray du kan gjøre hjemme involverer eddik i stedet for bleke. Eddik er giftfri, organisk, dreper bakterier og la ikke skadelige rester som bleach. Mix 1 del hvit eddik til 3 deler rent vann og spray det på grønnsaker. Spray grønnsaker med nok løsning å coat skallet og la det sitte i 30 sekunder å desinfisere. Skyll grønnsaker med rent vann før bruk. For bladrike grønnsaker som salat og brokkoli, suge dem i eddik løsning for 1 minutt, så skyll av for å kvitte seg med alle eddik smak.