Hjem utendørs Tanning Tips

January 5

Når varmt vær kommer, er det vanlig for folk å hodet utenfor for å få litt farge etter en lang vinter som innendørs. Soling på dekk eller i bakgården er en populær aktivitet, men du bør tankene forholdsregler. Med noen grunnleggende utendørs soling tips i tankene når du hodet utenfor vil hjelpe beskytte huden din.

Fukte

Den tørrere huden din er mindre melanin vil produsere og hardere tid du må oppnå tan du. Holde huden fuktig fra utsiden og innsiden hvis du plante bruke tid i solen. Fukte utenfor daglig med en hud fuktighetskrem, og bo hydrated ved å drikke minst åtte glass vann per dag.

Ingen brennende

Når huden brenner som følge av for mye soling, forårsaker skade som fører til tidlig aldring, peeling, blemmer og økt risiko for hudkreft. Ifølge Purdue University, en solbrenthet som fører til blemmer som et barn eller en ungdom mer enn dobler melanom risiko senere i livet.

Unngå sterkeste stråler

Solens stråler er i sin sterkeste mellom 10 og 4 pm hver dag. Mens det ikke være mulig å unngå solen helt i dette tidsrommet, kan prøve å begrense direkte eksponering, særlig mellom 12 pm og 2 pm oppsøke noen skyggelegge og beskytte huden med bred-rant hatter og mørkere klær. Hvis du planlegger å gjøre utendørs tanning hjemme, Velg en tid utenfor dette området hvis mulig.

Bruk solkrem

Kanskje er den mest effektive beskyttelsen tilgjengelig enn bor ute av solen anvendelsen av solkrem. Det er viktig å bruke en solkrem med en Solfaktor 15, høyere hvis du lyslett brenne vanligvis enkelt. Bruk solkrem hvis du svette eller gå i vannet, og dekker alle områder som kan bli utsatt for solen unntatt munnen og øynene.