Hjem sikkerhetstips fra brannvesen

December 12

Hjem sikkerhetstips fra brannvesen

USA brann administrasjon er en del av Federal sosialtjenestene og gir lederskap til ulike brannvesen hele nasjonen innen forebygging, beredskap og svaret. En måte som USFA utfører dette oppdraget er gjennom forskning, datainnsamling, lærer opp anstrengelser og oppdragelse allmennheten om brannsikkerhet og forebygging. Hjemme sikkerhetstips som tilbys av mange brann avdelinger over hele USA har blitt opprettet av USFA og National Fire Academy.

P.L. 93-498

Kongressen opprettet offentligrettslige 93-498, føderale brann forebygging og kontroll Act, i 1974. Denne loven ble opprettet i respons til tap av borgere og brannmenn som døde i 1971 og for tap av eiendom som følge av branner denne samme året. Deler av denne regningen startet forskning og utdanning programmer og brann sikkerhet koder som ble presentert til brann avdelinger for å informere offentligheten om brann sikkerhet og farer.

Los Angeles

Ifølge Los Angeles County brannvesenet, de er en av verdens premiere brannslukning avdelinger og de gir innbyggerne i større Los Angeles-området med informasjon om røykvarslere, ferie brann forebygging og stearinlys. Noen av deres Sikkerhetstips for lokalbefolkningen inkluderer planlegging rømningsveier i tilfelle brann, oppmuntrende beboere ikke å røyke i senga og hvordan du trygt bruke elektrisitet. De har også informere innbyggerne i LA County om farene ved Kullosforgiftning i hjemmet.

Boston

Bostons brannvesen tilbyr sikkerhetstips innbyggere som bidrar til å redusere eller eliminere farer som kunne føre til starten av en brann. Noen av informasjonen de angir innbyggere inkluderer holde barn fra rundt komfyr eller ovn, fjerne brennbare stoffer fra kjellere og loft og hvordan du skal sikre og lagre brennbare stoffer som bensin, parafin, tennvæske og litt maling. De også utdanne innbyggerne om trygg bruk av peiser og hvordan å opprettholde riktig skorsteiner.

New York

New York brannvesenet hjelper beboere forstår farene forbundet med ild ved å informere dem om ulike brann-relaterte farer som er vanlige i deres miljø. Vinter brannsikkerhet er en stor bekymring siden 33 prosent av alle branner som forekommer i denne byen skjer under denne sesongen. FDNY utdanner innbyggere om riktig bruk av tørketromler, elektriske tepper og bruker spesielle apparater (for eksempel Tyrkia fryers) i vintermånedene. New York er også en by som inneholder mange leiligheter og branner startet innen disse strukturene har evnen til å raskt spre og True mange liv. De overtale beboere bygninger rømningsveier og de hindre bruk av vinduet sikkerhetsporter siden de utgjør en betydelig brannfare. FNDY gir også et generelt sett med brann Sikkerhetstips for hjemmet og de kalles "FDNYS topp syv brannsikkerhet regler."